Ostatnio jestem trochę chory, więc gdy siedziałem w domu, zacząłem kombinować z szachami.
Oto efekt:
Czekam na zgryźliwą krytykę![]()
Szukaj
Ostatnio jestem trochę chory, więc gdy siedziałem w domu, zacząłem kombinować z szachami.
Oto efekt:
Czekam na zgryźliwą krytykę![]()
Oj jak się otwierało to sie fajnie zapowiadało ale po chwili zapytałem siebie: "to już koniec? Całe zdjęcie? ;/ "
Spojrzałbym na to jednak kapkę niżej, żeby jeszcze fragment szachownicy było widać...
poza tym podoba mię się![]()
Mogę dorobić wersję z szachownicą![]()
Spoko zdjecie tylko rameczka mi nie pasuje![]()
Wiem, że nie jest za specjalna, ale ta była najprostsza...obiecuję, że następne będą lepsze![]()
Na szczęście dziś będę miał trochę więcej czasu, więc popracuję nad tymi szachami. Efekty postaram sie wstawić tak szybko jak to będzie możliwe.
Moim zdaniem temat nie został wykorzystany. Jest tylko pierwszy plan, a można było ładnie pomanipulować GO, podnieść nieco aparat i pokazać jeszcze pionki i drugą stronę... A może i fragment rozgrywki (tzn, figury nie w nieciekawym jednym rządku, tylko w wielu planach)?
Wiem, jak na razie była to moja pierwsza próba robienia tego typu zdjęć. Dziś wieczorem będę znów próbował, i postaram się wykorzystać wszystkie Wasze uwagi.
Dzięki za to, że chcieliście skomentować moją twórczość. Mam nadzieję, że kolejne próby będą bardziej udane.
Jeśli chcialibyście obejrzeć resztę moich zdjęć, to zapraszam do mojej galerii
jak dla mnie to za malo dolu a za duzo gory. ale moze tylko mi sie tak wydaje. ogolnie to bardzo pozytywnie.
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Skontaktuj się z nami