Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Moje wypociny

Domyślnie Moje wypociny

Ostatnio jestem trochę chory, więc gdy siedziałem w domu, zacząłem kombinować z szachami.
    Oto efekt:

Czekam na zgryźliwą krytykę

Domyślnie

Oj jak się otwierało to sie fajnie zapowiadało ale po chwili zapytałem siebie: "to już koniec? Całe zdjęcie? ;/ "
    Spojrzałbym na to jednak kapkę niżej, żeby jeszcze fragment szachownicy było widać...
    poza tym podoba mię się
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Domyślnie

Mogę dorobić wersję z szachownicą

Domyślnie

Spoko zdjecie tylko rameczka mi nie pasuje

Domyślnie

Wiem, że nie jest za specjalna, ale ta była najprostsza...obiecuję, że następne będą lepsze

Domyślnie

Ramka OK ale z kadrem coś nie tak , faktycznie brak dołu i może boczków, pomysł OK
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Na szczęście dziś będę miał trochę więcej czasu, więc popracuję nad tymi szachami. Efekty postaram sie wstawić tak szybko jak to będzie możliwe.

bombel
    Gość

Domyślnie

Moim zdaniem temat nie został wykorzystany. Jest tylko pierwszy plan, a można było ładnie pomanipulować GO, podnieść nieco aparat i pokazać jeszcze pionki i drugą stronę... A może i fragment rozgrywki (tzn, figury nie w nieciekawym jednym rządku, tylko w wielu planach)?

Domyślnie

Wiem, jak na razie była to moja pierwsza próba robienia tego typu zdjęć. Dziś wieczorem będę znów próbował, i postaram się wykorzystać wszystkie Wasze uwagi.

Dzięki za to, że chcieliście skomentować moją twórczość. Mam nadzieję, że kolejne próby będą bardziej udane.
    Jeśli chcialibyście obejrzeć resztę moich zdjęć, to zapraszam do mojej galerii

Domyślnie

jak dla mnie to za malo dolu a za duzo gory. ale moze tylko mi sie tak wydaje. ogolnie to bardzo pozytywnie.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów