Close

Strona 7 z 20 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 199

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Nie tylko do 4

Domyślnie

I co pomoże ktoś?

Domyślnie

może styki przeczyść, baterie też bym wymienił - z tej co działa przełóż.
    Dobrze jest wszystko sprawdzić co możliwe.
    N I K O N i zabawki

Domyślnie

Baterie różne sprawdzałem. Co do styków nawet jak zdejmę lampę z sanek i próbuję wyzwolić błysk za pomocą przycisku Pilot to tylko błyska do 4. 5,6,7 nic.

Domyślnie

Albo ktos musi obejrzec ta lampe w srodku (mozliwe ze sie cos rozlutowalo lub nie laczy) albo odeslac na wymiane

Domyślnie

Odesłanie do Hongkongu raczej mało opłacalne, raczej poszukam jakiegoś elektronika.

Domyślnie

wiesz te lampy mozna kupic w polsce, powiedzmy troche drozej ale chociaz sa sprawdzone. Niby zaoszczedziles, ale jak bedzie wadliwa to zostanie ci jako taka do doswietlania na 4 stopniu.

ty wysylasz stara lampe, a nowa dostaniesz tez gratis. tak to dziala.
    N I K O N i zabawki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seba Zobacz posta
    ty wysylasz stara lampe, a nowa dostaniesz tez gratis. tak to dziala.
    Nie rozumiem gdzie co wysyłam?

Domyślnie

Zapewne chodzi mu o to, że jakbyś kupił w kraju, to w takim wypadku po prostu odesłałbyś im tą uszkodzoną, a dostał nową gratis - ale mogę się mylić.

Z drugiej strony ta lampka w Polsce kosztuje praktycznie 2x tyle co z HK dodajmy do tego 2x koszty przesyłki - na gwarancji podejrzewam będziesz musiał im odesłać na swój koszt i wychodzi już równo 2 razy więcej, a tak jeśli zamówi kolejną z HK to będzie miał w tej cenie 2 lampki -jedną miejmy nadzieje w pełni sprawną, a drugą do doświetlania.

PS. Powodzenia z naprawą - jeśli uda Ci się coś z nią zrobić koniecznie napisz co było nie tak i ile zapłaciłeś.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nomek Zobacz posta

PS. Powodzenia z naprawą - jeśli uda Ci się coś z nią zrobić koniecznie napisz co było nie tak i ile zapłaciłeś.

Pozdrawiam
    Niestety elektronik nic nie wymyślił. Pozostaje więc tylko używać lampy jako zapasowej, doświetlającej do 4. Trudno. Teraz wiem, że jednak warto dołożyć te 80zł do gwarancji, a nie bawić się w zakupy w Hongkongu.

Strona 7 z 20 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów