Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez audifan91 Zobacz posta
    Widzisz ja robię zdjęcia na ślubach ale mojego szefa aparatem Canonem 50D i kitowym obiektywem no ale z lampą dawał sobie radę całkiem nieźle teraz chciałem kupić aparat dla siebie i nie chodzi mi że wyskoczę z nim na śluby bo prawdopodobnie dalej będę robił zdjęcia 50 albo 5d to się okaże w sezonie a D90 chciałem dla siebie jakby ktoś chciał żeby mu zdjęcia porobić tzw portretowe i ewentualnie w zapas jakby coś z tamtym było nie tak dlatego wyżej wymieniłem także śluby Pozdrawiam.
    no i ewentualnie widzisz nie wyobrażasz sobie startowania z 1 puszką na wesele, nie chcę tutaj nikogo obrażać ale widocznie Twoja wyobraźnia nie jest zbyt rozbudowana ostatnio często rozmawiam z fotografami ślubnymi niedawno miałem rozmowę z jednym który ma 30 letni staż w tym zawodzie i jakoś daje sobie radę z jednym body. Dla mnie nie sztuka obwiesić się 30kg sprzętem i biegać z tym po całym kościele bo to nawet nie wygląda dobrze. Najważniejsze jest to żeby klient był zadowolony ze zdjęć.
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez audifan91 Zobacz posta
    no i ewentualnie widzisz nie wyobrażasz sobie startowania z 1 puszką na wesele, nie chcę tutaj nikogo obrażać ale widocznie Twoja wyobraźnia nie jest zbyt rozbudowana ostatnio często rozmawiam z fotografami ślubnymi niedawno miałem rozmowę z jednym który ma 30 letni staż w tym zawodzie i jakoś daje sobie radę z jednym body. Dla mnie nie sztuka obwiesić się 30kg sprzętem i biegać z tym po całym kościele bo to nawet nie wygląda dobrze. Najważniejsze jest to żeby klient był zadowolony ze zdjęć.
    Sorki poniosło mnie no i też źle Cię zrozumiałem gdyż myślałem że chodzi Ci o to żeby łazić z 2 lustrami zawieszonymi na szyi co nie jest prawdopodobnie zbyt wygodne zapas owszem trzeba mieć przy sobie
    Ostatnio edytowane przez Kuba_ ; 11-01-2011 o 00:53
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów