Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Akty - prosba

Domyślnie Akty - prosba

Witam.
    Chce namalowac akt, ale niestety nie mam modelki i na pewnym forum polecono mi aby napisac tutaj. Czy ktos moglby mi pomoc i udosstpenic mi swoje zdjecia? Obraz bedzie prezentem. Chodzi mi o akty pod nietypowym kątem mniej wiecej cos w tym stylu http://www.flickr.co...ton/1438099899/ bede bardzo wdzieczny za pomoc.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 08-01-2011 o 11:36 Powód: ort. "nie stety", "kontem"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timi_ Zobacz posta
    Witam.
    Chce namalowac akt, ale nie stety nie mam modelki i na pewnym forum polecono mi aby napisac tutaj. Czy ktos moglby mi pomoc i udosstpenic mi swoje zdjecia? Obraz bedzie prezentem. Chodzi mi o akty pod nietypowym kontem mniej wiecej cos w tym stylu http://www.flickr.co...ton/1438099899/ bede bardzo wdzieczny za pomoc.
    Konto to można mieć w banku.
    Przecież na forum jest sporo zdjęć aktów. Wieelkich chyba nie potrzebujesz, tylko orientacyjnie, nie?
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

wygugluj 'nude' i wyłącz safe search. Będziesz miał co malować Trochę dziwne jest proszenie o udostępnianie zdjęć i raczej nikt się nie zgodzi. Korzystaj z tego co fotograficy mają w internecie.

Domyślnie

Malarz maluje,dziewczę się śmieje.
    A malarzowi się z pędzla leje.

Ja też bym coś zmalował,tylko nie stać mnie na nowe zdjęcie.

Domyślnie

sorry za tego orta malego... poprostu stwierdzilem, ze lepiej zapytac kogos, czy moge uzyc jego zdjecia do obrazu, niz namalowac cos a pozniej miec problem bo ktos bedzie sie czepial o prawa autorskie do orginalnego zdjecia.

Domyślnie

to nie łatwiej znaleźć zdjęcie które Ci odpowiada i skontaktować się z autorem z prośbą o pozwolenie ?

Domyślnie

rozsądne podejście ( chodzi o pytanie o zgodę) Miałem taki przypadek,ale bez pytania o moją zgodę

Domyślnie

Malowanie ze zdjęcia mija się z celem - taki obraz zawsze potem śmierdzi fotografią na kilometr. Ja bym albo poszukał jakiej dziewuchy do pozowania, albo dał sobie spokój.

Domyślnie

Popytać u studentów ASP, czy co tam macie. Pomogą i znajdą tanio modelkę.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Uprawnienia umieszczania postów