Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Ptasznikowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ck_dezerter Zobacz posta
    Ciekawe jak jest w naszym krakowskim Ogrodzie Botanicznym pod względem ptaszków?
    W zimę chyba zamknięty, muszę czegoś poszukać, razza mnie zmobilizował, u nas też musi być dobre miejsce dla zimowych ptaszków.
    Cały problem w tym żeby nie było za dużo drzew, jakiś otwarty teren z drzewami z tyłu i słońce musi być tam gdzie trzeba.
    Ostatnio edytowane przez Zbysior ; 08-01-2011 o 19:19
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbysior Zobacz posta
    W zimę chyba zamknięty, muszę czegoś poszukać, razza mnie zmobilizował, u nas też musi być dobre miejsce dla zimowych ptaszków.
    Cały problem w tym żeby nie było za dużo drzew, jakiś otwarty teren z drzewami z tyłu i słońce musi być tam gdzie trzeba.
    To może:
    Park Jordana - moje ostatnie ptaszki są stamtąd,
    Park w Czyżynach - gile tam spotkałem w poprzednią niedzielę, ale siedziały wysoko na drzewie. Innych ptaszków mało, ale to może zalezy od dnia.
    Nie pomoże sprzętu kupa, jak fotograf d...a...

Domyślnie

Jakbym się w Parku Jordana w maskujące 3D ubrał to pogotowie zawałowców nie nadążyłoby wozić.
    Ostatnio wolę jakieś odludzia, chyba starość mnie dopadła.
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

W tej sytuacji jasne.... . Ja tam się kręcę jak uda mi się wyjść na chwlię z pracy, więc się nie odróżniam... Niestety odludzie okolicach Krk jest coraz ciężej znaleźć....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbysior Zobacz posta
    Jakbym się w Parku Jordana w maskujące 3D ubrał to pogotowie zawałowców nie nadążyłoby wozić.
    Ostatnio wolę jakieś odludzia, chyba starość mnie dopadła.
    Zbyszku - chyba masz rację z tymi zawałami. Jak byłem ubrany na ,,zielono" i wlazł na mnie miejscowy chłop to niemalże wykonał pad na ziemię bo myślał że ja mierze do niego z obżyna zawiniętego w siatkę maskującą - chyba leciał do puszczy jakieś wnyki zbierać bo szybko trasę zmienił i zawrócił do wsi.
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

To chyba zostają tylko tereny nawiedzane przez wędkarzy-pstrągarzy, bo oni wyglądają i zachowują się podobnie....

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów