Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Powtórka z rozrywki

Nie są to zdjęcia ze ślubu więc nie trzeba się martwić, że para młoda dostała pamiątkę taką, a nie inną
    Zrobiłem żonie mała sesję ślubną kilka lat po ślubie. Trochę dla wykonania pamiątki, trochę dla własnej przyjemności z fotografowania. Niemniej miło będzie przeczytać opinie na temat tych zdjęć, bo sam w tym przypadku nie jestem obiektywny Kolory zamierzone...

1.

2.

3.

pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Obróbka miła dla oka jednak na ostatnim zdjęciu jakby trochę kadr uciekał niestety.
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    Kolory zamierzone...
    ...no skoro zamierzone, czyli zielona sukienka i skóra to ja wymiękam w dalszej ocenie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez segl Zobacz posta
    ...no skoro zamierzone, czyli zielona sukienka i skóra to ja wymiękam w dalszej ocenie
    Nikt nikogo nie zmusza do oceniania, nawet wstępnego.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Jak dla mnie balans bieli nie do przyjęcia.
    Ta Constarowa obróbka mnie również nie przekonuje.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Koledzy troche przesadzają.
    Kolor skóry może rzeczywiście nie taki, jak należy, ale kadry podobają mi się.
    Razi mnie tylko lewa pacha szanownej małżonki na dwójce.
    Dxxx Fx Fxx Pxxxx

Uprawnienia umieszczania postów