Szukaj
sympatyczna kompozycja, a bez odzewutips tylko przeszkadza, reszta fajnie, szczególnie emocja modelki
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
thx. Ktoś jeszcze ?
Dla mnie jest naprawdę mocne. Fajnie układają się linie które skupiają wzrok. Poza tym świetna modelka. Ja bym chyba widział trochę więcej góry bo to jedno oko już jak dla mnie mocno na skraju. Poza tym fakt, że te tipsy trochę rozpraszają
Fakt. Troszkę więcej góry bo mnie takie wrażenie uciętości ogarniaZe 2cm.
Wszystko co najważniejsze jest na krawędzi. Reszta jak dla mnie ok.
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
dzięki za uwagi - co do góry zdjęcia zgoda, ale weźcie pod uwagę że chcialem też pokazać dekoldzik tej miłej kobietkia nie było się jak cofnąć.
jeżeli na szali kłaść dekolt i górę, to dokonałeś szlachetnie dobrej decyzji![]()
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
Przyjemne dla oka, chociaż drażnią mnie kolorki, które są ciut za zimne u góry. Lekko niedopracowane zdjęcie całościowo (warunki) i może nic nie wnosi do świata fotografii, ale odruchu wymiotnego nie wywołuje, więc czemu chwilę nie popatrzyć...
Kadr fajny i przyjemny w odbiorze, na mnie tipsy nie wywołały takich emocjizastanawia mnie ten biały pas w PG
![]()
Canon 400d plus kilka szkiełek i coś do błyskania - to już przeszłość
D7000|D7200|Sigma 17-50|N35 1,8|N18-105 VR|N70-300 VR|SB-800
moje pstryki
Nie podoba mi się obróbkowo - mógłbyś poretuszować plamki na rękach i pod pachą czy np. odróżowić dłoń.
JN
Skontaktuj się z nami