Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Malwina [Polsar74]

na zdjęciu Malwina

zapraszam też do odwiedzin mojego BLOG-a gdzie zobaczyć można Malwinę na kilku innych fotografiach

Pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

sympatyczna kompozycja, a bez odzewu tips tylko przeszkadza, reszta fajnie, szczególnie emocja modelki
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Dla mnie jest naprawdę mocne. Fajnie układają się linie które skupiają wzrok. Poza tym świetna modelka. Ja bym chyba widział trochę więcej góry bo to jedno oko już jak dla mnie mocno na skraju. Poza tym fakt, że te tipsy trochę rozpraszają

Domyślnie

Fakt. Troszkę więcej góry bo mnie takie wrażenie uciętości ogarnia Ze 2cm.
    Wszystko co najważniejsze jest na krawędzi. Reszta jak dla mnie ok.
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

dzięki za uwagi - co do góry zdjęcia zgoda, ale weźcie pod uwagę że chcialem też pokazać dekoldzik tej miłej kobietki a nie było się jak cofnąć.

Domyślnie

jeżeli na szali kłaść dekolt i górę, to dokonałeś szlachetnie dobrej decyzji
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Przyjemne dla oka, chociaż drażnią mnie kolorki, które są ciut za zimne u góry. Lekko niedopracowane zdjęcie całościowo (warunki) i może nic nie wnosi do świata fotografii, ale odruchu wymiotnego nie wywołuje, więc czemu chwilę nie popatrzyć...

Domyślnie

Kadr fajny i przyjemny w odbiorze, na mnie tipsy nie wywołały takich emocji zastanawia mnie ten biały pas w PG
    Canon 400d plus kilka szkiełek i coś do błyskania - to już przeszłość
    D7000|D7200|Sigma 17-50|N35 1,8|N18-105 VR|N70-300 VR|SB-800
    moje pstryki

Domyślnie

Nie podoba mi się obróbkowo - mógłbyś poretuszować plamki na rękach i pod pachą czy np. odróżowić dłoń.
    JN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów