Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    jak ja uwielbiam takie wpisy jak użytkownika Keek... "Skopane zupełnie" i zero argumentów... ot zwykłe szczeknięcie wg mnie...
    Widzisz - nie zalapales kontekstu wynikajacego z innego watku. To takie typowe, prawda?
    Co do meritum, tak akademicko podejdzmy - chcialbys wyczerpujaca analize? Taka porzadna na kilka stron? To moze na jakis przeglad portfolio zapraszam? Tyle, ze niestety dziwnym trafem one sa przewaznie platne. Ciekawe dlaczego?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Keek Zobacz posta
    Widzisz - nie zalapales kontekstu wynikajacego z innego watku.
    A dlaczego miałbym załapać? Wypowiadam się w tym wątku i raczej logiczne jest że nie szukam odnośników po całym forum bo gdzieśtam komentujący swoją opinie syrnął i uważa że wszyscy są wróżkami że będa wiedzieć że do tego sie odnosi ten komentarz...

Co za ludzie...

Domyślnie

A dlaczego miałbym załapać? Wypowiadam się w tym wątku i raczej logiczne jest że nie szukam odnośników po całym forum bo gdzieśtam komentujący swoją opinie syrnął i uważa że wszyscy są wróżkami że będa wiedzieć że do tego sie odnosi ten komentarz...

Co za ludzie...
    Masz racje. Zbyt to enigmatyczne. Pisalem komentarz dla autora zdjecia, ktory jak wiem zrozumial zart.
    Przepraszam, ze nie zadbalem o innych uczestnikow. Mam nadzieje, ze nie spedzi Ci to snu z powiek?

Domyślnie

Co za ludzie...
    Chłopie, wyluzuj trochę, bo Twoje rozgoryczenie wszędzie przebija, z każdego chyba wątku.
    Proszę.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Ładna faktura śniegu.

PS. Kompresuj troszkę swoje prace bo wolno się otwierają.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów