Szukaj
to chyba pierwsze Twoje w kategorii zdjęciowej, co ?
Miło wyszło, podejrzewam że bez filtrów cyfrowa matryca poległaby w takich warunkach![]()
No właśnie, daj exif![]()
![]()
duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1
Biorąc pod uwagę ile zdjęć w ogóle wrzucam do działu foto, to się jeszcze nie zdarzyło, żebym dwa razy w tym samym dziale coś wystawił.
Byłaby robota na suwakach, a tu proszę fotos z puszki.Miło wyszło, podejrzewam że bez filtrów cyfrowa matryca poległaby w takich warunkach![]()
Sam jestem zaskoczony dynamiką.
Kodak Farbwelt 100 ponad cztery lata po terminie, naświetlany przez Nikkora 35mm f/2 przypiętego do F100, f/16 czas według matrycówki z aparatu, natomiast nie pamiętam czy dla tego zdjęcia ustawiłem +2EV, czy nie. Zrobiłem w sumie cztery zdjęcia tego motywu, na różnych ustawieniach i wszystkie wyszły podobnie, zatem korekta ekspozycji nie ma znaczenia.
Wołanie i skan: Rossmann.
BTW. F100 przechowuje w swojej pamięci parametry iluś tam ostatnich zdjęć, ale trzeba drogiego oprogramowania oraz drogiego kabla i to na RS232, a nawet nie wiem czy mój komp ma szeregówkę.![]()
ładny most..
Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..
Fajnie to wyszło bardzo przyjemnie.
|| D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||
Skontaktuj się z nami