Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Szachy

|D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Ogólnie to się podoba,tylko z ostrością coś jest nie tak.

Domyślnie

1. fajna , 2 i (zwłaszcza) 3 raczej na nie. Na 1 przydałaby się chyba jeszcze większa GO, na 2 też + ostrość. Na 3 chyba tylko goniec jest ostry

Domyślnie

ladne szachy mimo ze plastikowe chyba (?) sam mam slabosc do drewnianych, mam chyba ze 3 zestawy. A moje sugestie to moze sprobuj w srodku partii bo tak troche nudno imho

c-man
    Gość

Domyślnie

Można i w środku partii, ale tutaj szeregi wojska też się ładnie prezentują
    Zabawa symetrią bardzo mi się podoba. 2 całkiem fajne, ale widać mocno ślady obróbki...
    Na 1 można by poeksperymentować z dobraniem kątów - ale chyba wybrałeś dobrze...

Moje zarzuty to:
    - wybrałeś najtańsze możliwe szachy "turniejowe"
    - niestety Rurku, ale stół jest uje....y (chciałbym tu widzieć głęboką, nasyconą czerń - dlatego te białe plamki i paprochy psują mi całkowicie odbiór - przy martwej naturze diabeł tkwi w szczegółach)

Ogólnie podziw za masę pomysłów, bo wstawiasz ostatnio naprawdę sporo fajnych rzeczy...

Domyślnie

Fakt, szachy są plastikowe z magnesem w podstawie i dość mikroskopijne Dzięki za opinie. clostermann, dzięki za uwagi i miłe słowa
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

ładnie, ładnie ale na 3 widać chyba aberrki czyż nie? wydaje mi się, że ładniej by było w b/w. Ale to moja opinia. Ogólnie podoba się.

Uprawnienia umieszczania postów