Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Mistrzostwa Toskanii w enduro

Witam

Jak to na początek ,proszę o krytykę i rady

1.

2.

3.

Domyślnie

1 Swietnie
    2 ciut zbyt duzy kontrast
    3 troche w prawo wszystko ucieklo

Niemniej jednak bardzo fajny set.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

1 fajne choć dołu bym dał więcej, aby było widać gdzie jedzie.
    2 ciąć bardzo dużo góry, prawą aby tego gościa nie było widać co ma ręce w kieszeni oraz troszeczkę lewej i dołu, robione pod słońce, ale dało by się to dopracować
    3 niby nic specjalnego, ale można coś z tego zrobić, najważniejsze usunąć namiot i te taśmę z kołkiem po prawej z cieniem będzie już gorzej, ale niestety też do wywalenia, potem troszkę rozjaśnić zawodnikowi twarz i zmniejszyć jasne tony na focie, troszkę lewej można było by ciąć.
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

Podpisuję się pod tym, co napisał Ozborn. Od siebie dodam jeszcze, że wybitnie nie leżą mi kolory na 2 - nijakie drzewa i trawa, odblaskowe ciuszki bardzo źle wyszły. Spróbowałbym też powalczyć z ludźmi patrzącymi na innego ridera.

Domyślnie Mistrzostwa Toskanii w enduro

Dzieki Panowie.Bardzo ważnych rzeczy sie dowiedziałem i napewno przy kolejnych zdjęciach będę uwaznieszy.

Domyślnie

Zabrakło trochę zdecydowania w kadrach i dobrego oświetlenia zawodników (tak, wiem, ostre słońce. Ale w takich warunkach też da się robić zdjęcia!).

Polecam obejrzeć zdjęcia Ozborna, który już się w tym wątku wypowiedział. Ja się od niego sporo nauczyłem (trochę moich MXowych zdjęć też jest na forum, niestety w większości już nie działają linki. Trochę więcej jest na mojej stronie). Szczególnie polecam ten post.
    Ostatnio edytowane przez Boryszuk ; 19-01-2011 o 10:44
    Pursue happiness with diligence

Uprawnienia umieszczania postów