Close

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Domyślnie Robak na matrycy, pomocy..

Na jutro potrzebny mi jest aparat, mam ważne wydarzenie, a dziś zauważyłam jak sobie chodzi mały robaczek.. tylko że po otwarciu lustra, nigdzie go nie mogę znaleźć! więc jak się go pozbyć i gdzie on może być???
    I jak to możliwe że go nigdzie nie widać???
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Może po prostu uciekł? Albo wciągneło go w któryś z mechanizmów i się...
    Nikon FiX - Pomysł na...

Domyślnie

Tylko że jak podłączę obiektyw, to jest!!!, ściągnę obiektyw popatrzę w wizjer i też jest sobie chodzi w kółko, czasem się schowa.. ale żeby go wyciągnąć to nigdzie nie ma.... i jak dam aparat odwrotnie (tu gdzie się zapina obiektyw) to też go widać w matrycy.. ale żeby mechanicznie go zlikwidować po otwarciu lustra to go nie ma..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Moze piksel jakis chce uciec?

przepraszam... nie moglem sie powstrzymac

Wez gruche i podmuchaj do srodka puszki, moze go wywieje... a poza tym to widac go na fotkach?
    Jak nie to niech sobie zyje

Domyślnie

Jeśli widzisz go w wizjerze to siedzi na lustrze raczej, nie sądzisz?

Domyślnie

Dmuchałam gruszką, to nic nie dało dalej sobie chodzi.. jak on tam wszedł? Czy ktoś miała taki problem..?
    Sprawdzałam na fotkach i nie widać... powinno go być widać??
    Był w centrum kadru i ani śladu po nim na zdjęciu...
    Chyba to trochę dziwne.. ale przeszkadza ta świadomość, że jest i się rusza..

Oszczędny w słowach Awatar reggy
    Miasto
    Olsztyn/Gdańsk

Domyślnie

To pewnie jest pod matówką. Ktoś gdzieś kiedyś pisał o mrówkach pod matówką (kenrockwell.com albo Bryan Peterson?) Od zewnątrz może być ciężko to zobaczyć - jak się nie boisz, zawsze możesz matówkę wyjąć i sprawdzić.
    Pozdrawiam, Piotr Reddig!
    Moja galeria: www.picasaweb.google.com/piotrreddig

Domyślnie

Pod matowka, albo na lustrze...swoja droga cwana bestia
    Jak na zdjeciach go nie ma to nie ma sie czym martwic A po "waznej" imrezie zostaw na noc puszke otwarta na biurku i poloz kawalek sera to wyjdzie sam

Domyślnie

Robal nie biega po matrycy, tylko po matówce.
    Dobry fotograf to i Nikonem potrafi zrobić zdjęcie

Domyślnie

Muchozolem psiknij

Moim zdaniem też jest pod matówka, jak ją wyjmiesz, to jej nie dotykaj i nie wpadnij na pomysł, że jak już wyjąłeś, to ją przetrzesz.
    D90 + słoik po Kieleckim

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów