Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    c-man
    Gość

Domyślnie

Świetna seria, stonowana i ze smakiem...

Domyślnie

Wczoraj na wernisaz w Pauzie nie udalo mi sie dotrzec, bede zatem dzis i ocenie jak calosc wyglada na scianie Znajac jednak poprzednie prace Piotra z pewnoscia jest to seria, ktora mozna zaliczyc do bardzo dobrych Tym, ktorzy autora jeszcze nie znaja, polecam rowniez odwiedzenie portfolio Piotra Stoklosy www.photografiq.com
    Ostatnio edytowane przez j_szczygiel ; 05-01-2011 o 15:09

Domyślnie

Obejrzałem to dwa razy i powiem szczerze - nie dostrzegam w tej serii nic powalającego. Są lepsze (ze 3) i gorsze, jako całość - ot, taki potrójny glamour w nietypowych kieckach i zabytkowych wnętrzach. Warsztatowo przyzwoite, ale jak dla mnie ani nie ma tu ciekawiej historii, ani ambasady (a już tym bardziej jej tajemnic), ani oszałamiających kadrów.
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez de Fresz Zobacz posta
    taki potrójny glamour w nietypowych kieckach i zabytkowych wnętrzach.
    co jest nietypowego w tych kieckach ? dla mnie wygladaja na eleganckie wyjsciowe..

też chciałbym usłyszeć co w tym jest kiczowatego i jakiś przykład nie kiczowatego zdjęcia/sesji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MR Zobacz posta
    co jest nietypowego w tych kieckach ? dla mnie wygladaja na eleganckie wyjsciowe...
    No to chyba wypada pogratulować ę-ą towarzystwa w jakim się obracasz, bo jakoś nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek spotkał na żywo kobiety w takowych...
    I'm one of those bad things that happen to good people

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów