Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Tata i córka

Domyślnie Tata i córka

Czy podpasuje komuś takim stylem?
    Pozdrawiam i proszę o komentarze.

Domyślnie

Generalnie tak.
    Ale mam pytanie. Jasne (za jasne moim zdaniem) białka oczu to efekt obróbki czy oświetlenia+ciemnej cery?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

za bardzo rozjaśnione białka.Ogólnie bardzo przyjemne.Córcia będzie miała fajny album

Domyślnie

Mnie przeszkadza to ze ześ dziecko tak scisnąl... brak mi troche dołu twarzy dziecka a twoja ręka az tak wiele nie wnosi zeby ją wyeksponowac.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Szczerze powiedziawszy to też przeszkadza mi ręka na twarzy dziecka.

Domyślnie

Ale kierunek całkiem niezły, choć jeszcze niebezbłędny.

Domyślnie

fajna kolorystyka, fajnie Mała gryzie Tatę. Tylko, że Tata ma za białe oczy co psuje równowagę na zdjęciu.
    D7000, D7200, N 10-24, N 17-55, S 30 1.5, N 85 G 1.8, T70-200, SB-900, YN-560, YN-460, 4 x RF-603, Sherpa 750

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinc Zobacz posta
    Szczerze powiedziawszy to też przeszkadza mi ręka na twarzy dziecka.
    A ja właśnie nic do tej ręki nie mam. Wręcz przeciwnie - ona nadaje taki męski charakter temu zdjęciu. Nie jest "słodziuchne"
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Wiem, że oczy zbyt wybielone ale jeżeli miałbym coś zmienić to jeszcze delikatnie wybieliłbym oczy dziecka. Obróbka jest bardzo ostra i myślę, że mogę jeszcze trochę odbiec od "naturalności".
    Chciałem by właśnie oczy były tematem przewodnim. Żeby odbiorca tu się wpatrywał.
    Ufny, bezbronny wzrok dziecka i dumny ojciec, który będzie bronił za wszelką cenę

Domyślnie

najlepiej by zmniejszyć jasność oczuTaty do jasności oczu dziecka będzie wtedy ok.
    D7000, D7200, N 10-24, N 17-55, S 30 1.5, N 85 G 1.8, T70-200, SB-900, YN-560, YN-460, 4 x RF-603, Sherpa 750

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów