.... oczywiście zdjęcie. Słońca brakuje u mnie totalnie ale na chwilkę się pokazało i oświetliło brzózki . Zapraszam .
Szukaj
.... oczywiście zdjęcie. Słońca brakuje u mnie totalnie ale na chwilkę się pokazało i oświetliło brzózki . Zapraszam .
Ladne naturalne kolory. Pierwsze co pomyslalem to ze te brzozki tak centralnie...ale zaraz, droga ze sladow bardzo dobrze wyprowadzona podaza w strone mocnego punktu, w ktorego okolicach te zielone chojaki bardzo dobrze uzupelniaja kadr. Z lewej jest troche pusto...ale znowuz wzrok fajnie przez to jest wyprowadzany tak troche za horyzont, zeby podazac po niebie do tych chojakow.
Ogolnie to kadrowanie uwazam za bardzo udane i ciekawe. Fajnie mi wzrok przeskakuje po poszczegolnych planach i elementach zdjecia.
Podsymowujac to bardzo ladny obrazek tak calosciowo.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Fajnie pokazany kawałek ładnej zimy.
Krzysiu ładnie napisał o tym zdjęciu,wypada się podpisać.
Kolorki fajne zrobiłeś, i to jest siła napędowa tego zdjęcia.
LED ZEPPELIN
Przyjemnie się ogląda![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Ladnie w kadrze poukladane pomimo centralnosci lasku. Kolory swietne!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Bardzo fajne ,takie lubię....bez "udziwnień,w dobrym kolorze.
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami