Pięknie. Jeszcze nie widziałem takiego lusterka jak to na dole.
Szukaj
Pięknie. Jeszcze nie widziałem takiego lusterka jak to na dole.
Waldo 2008
D700+D300+MB-D10 N28-70/2,8 N70-200/2,8VR N200-500/5,6VR S150/2,8 Macro TC-20E III SB910 i nogi.
Świetna ta "Twoja" miejscówka jest.
Ale najważniejsze, że potrafisz ją bardzo atrakcyjnie pokazać.
Czystość, klarowność obróbki, dobra kolorystyka i ciekawy kadr, to niewątpliwe zalety tego zdjęcia.
Co do samego kadru to powiem szczerze, że mi osobiście z lekka przeszkadza ten mały pierwszoplanowy kamulec.
Wiem, że ma za zadanie pomóc wskoczyć na większego kolegę i dalej w głąb kadru, jednak jego jasność i umiejscowienie jakoś odbiera mi trochę spokoju bijącego z tego kadru.
Ale to jakieś takie moje tam dziwactwo.
Zdjęcie bardzo, bardzo....
Pozwolę sobie podpisać się pod wypowiedzią przedmówcy - ja także zrezygnowałbym z małego u spoduTo jednak właściwie jedyna uwaga, a w sumie sugestia raczej. Poza tym - świetnie jest
![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Ładnie,czysto i miło się ogląda![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Bez dolnego kamyczka wyglada lepiej.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Dołączę do "chóru"- mnie też bardzo się podoba to zdjęcie. A gdyby jeszcze tak ze dwa kamyczki prowadziły wzrok do tej góry to byłoby idealnie (następnym razem weź je ze sobą
)
...N...i...k...o...n... ale już niedługo (-> Olympus)
Skontaktuj się z nami