Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Domyślnie

Pięknie. Jeszcze nie widziałem takiego lusterka jak to na dole.
    Waldo 2008
    D700+D300+MB-D10 N28-70/2,8 N70-200/2,8VR N200-500/5,6VR S150/2,8 Macro TC-20E III SB910 i nogi.

Domyślnie

Świetna ta "Twoja" miejscówka jest .
    Ale najważniejsze, że potrafisz ją bardzo atrakcyjnie pokazać.
    Czystość, klarowność obróbki, dobra kolorystyka i ciekawy kadr, to niewątpliwe zalety tego zdjęcia .
    Co do samego kadru to powiem szczerze, że mi osobiście z lekka przeszkadza ten mały pierwszoplanowy kamulec .
    Wiem, że ma za zadanie pomóc wskoczyć na większego kolegę i dalej w głąb kadru, jednak jego jasność i umiejscowienie jakoś odbiera mi trochę spokoju bijącego z tego kadru.
    Ale to jakieś takie moje tam dziwactwo .
    Zdjęcie bardzo, bardzo... .

Domyślnie

Pozwolę sobie podpisać się pod wypowiedzią przedmówcy - ja także zrezygnowałbym z małego u spodu To jednak właściwie jedyna uwaga, a w sumie sugestia raczej. Poza tym - świetnie jest
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Ładnie,czysto i miło się ogląda
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Bez dolnego kamyczka wyglada lepiej.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Dołączę do "chóru" - mnie też bardzo się podoba to zdjęcie. A gdyby jeszcze tak ze dwa kamyczki prowadziły wzrok do tej góry to byłoby idealnie (następnym razem weź je ze sobą )
    ...N...i...k...o...n... ale już niedługo (-> Olympus)

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów