Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Domyślnie Sikorki i kowalik

1. Modrasia

2. Szarytka

3. Czarnogłówka

4. Kowalik
    Pozdrawiam. Krzysiek

Domyślnie

Wszystkie kadry bardzo fajne, ładne kolory.
    Na czym ustrzelone?

Domyślnie

Modrasia i Kowalik super!na wszystkich piękne delikatne kolorki

Domyślnie

1 - super jak i cały set. Jakie szkło ? Krzysiek gdzie Ty łapiesz to słońce ?
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Bardzo ładne ujęcia. Szczególnie kolorystyka.
    pozdr.

Domyślnie

Andrzej, nie wiem co to za zielsko. U mnie nad rzeką tego dość dużo jest. Dorasta to coś do ok. 2,5 m, (a może i więcej), a łodygi ma puste w środku. Zimą jest pięknie brązowe.
    Mariusz, szkło to sigma 100-300 f4. Zdjęcia zrobione w ten poniedziałek. Rano u mnie było trochę słoneczka. Przebijało się przez lekkie chmurki i światełko było dość miękkie i może dlatego dość sympatycznie wyszło.
    Pozdrawiam. Krzysiek

Domyślnie

Kazde zdjecie na 5, sigma dobrze ci gra z pucha.
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

Jestem zaskoczony normalnie jakością fotek z tej sigmy!na jakiej przesłonie robione?

Domyślnie

Cała seria bardzo udana.Krzewy na których siedzą ptaki maja kapitalnie współgrający z całością kolor.
    Ładne,czyste tło,dobre kolorki i fajne kadry.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luzaczek82 Zobacz posta
    Jestem zaskoczony normalnie jakością fotek z tej sigmy!na jakiej przesłonie robione?
    Modrasia - f8, szarytka - f7.1, czarnogłówka f8, kowalik f6.3. Muszę dodać, że robione D700. Z d80 nie było już tak dobrze. Mój egzemplarz jest dość ostry od f4, ale z sigmami to różnie bywa. Waldek (Wld), z tego co czytałem, miał sigmę przez jakiś czas, musiał wymienić (na nikkora 300 f4), bo mu nie za bardzo chciała współgrać z body.
    Pozdrawiam. Krzysiek

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów