Szukaj
Wszystkie kadry bardzo fajne, ładne kolory.
Na czym ustrzelone?
Modrasia i Kowalik super!na wszystkich piękne delikatne kolorki
1 - super jak i cały set. Jakie szkło ? Krzysiek gdzie Ty łapiesz to słońce ?![]()
Bardzo ładne ujęcia. Szczególnie kolorystyka.
pozdr.
Andrzej, nie wiem co to za zielsko. U mnie nad rzeką tego dość dużo jest. Dorasta to coś do ok. 2,5 m, (a może i więcej), a łodygi ma puste w środku. Zimą jest pięknie brązowe.
Mariusz, szkło to sigma 100-300 f4. Zdjęcia zrobione w ten poniedziałek. Rano u mnie było trochę słoneczka. Przebijało się przez lekkie chmurki i światełko było dość miękkie i może dlatego dość sympatycznie wyszło.
Pozdrawiam. Krzysiek
Kazde zdjecie na 5, sigma dobrze ci gra z pucha.
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
Jestem zaskoczony normalnie jakością fotek z tej sigmy!na jakiej przesłonie robione?
Cała seria bardzo udana.Krzewy na których siedzą ptaki maja kapitalnie współgrający z całością kolor.
Ładne,czyste tło,dobre kolorki i fajne kadry.
Pozdrawiam
tomek61
www.tomaszkubis.pl
Modrasia - f8, szarytka - f7.1, czarnogłówka f8, kowalik f6.3. Muszę dodać, że robione D700. Z d80 nie było już tak dobrze. Mój egzemplarz jest dość ostry od f4, ale z sigmami to różnie bywa. Waldek (Wld), z tego co czytałem, miał sigmę przez jakiś czas, musiał wymienić (na nikkora 300 f4), bo mu nie za bardzo chciała współgrać z body.
Pozdrawiam. Krzysiek
Skontaktuj się z nami