Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Autoportret - kolejny

Kolejny owoc moich starań. Jak zwykle każda uwaga na wagę złota.

Pozdrawiam

1.

2.

3.

4.
    GG 8940612

Domyślnie

Tym razem nie wiem co oceniać. Czy grę aktorską czy zdjęcie. Tej pierwszej nie podejmuję się ocenić, gdyż mam tu dość nietypowy pogląd na teatralną grę aktorską. A co do zdjęć to podoba mi się ustawienie światła na trójce, na którym akurat błyski w oczach tak się ułożyły, że potęgują wrażenie melancholii. Niekoniecznie podchodzi mi natomiast szybki zanik światła na dole kadru i brak drugiej dłoni. Na jedynce fajna luzacka poza, ale niekoniecznie kadr u dołu i zbyt ostre światło na czuprynie. No i klaunowatość - tu pełen naturalizm sprawdziłby się lepiej wedle mojego oka.

Domyślnie

Wujek Fester?
    Tak jakoś mi się skojarzyło
    Chyba nie za bardzo mi się podoba. Trudno wyczuć co autor chciał powiedzieć. Pomysł jest z pewnością. Zabrakło perfekcji i wykończenia.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

mOSAd - czupryna powiadasz ?? hmmm widzisz więcej na mej głowie niż mam Nie naśladuję nikogo więc gry aktorskiej nie można oceniać. Nie mam żadnego przygotowania aktorskiego poza codziennym odgrywaniem przeróżnych ról życiowych. Poprzez zdjęcia staram się pokazać cząstkę siebie.

amirez - dzięki Waszym radom perfekcję osiągnę w wyrażaniu siebie.

Dziękuję za uwagi.
    GG 8940612

Uprawnienia umieszczania postów