Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie golf dla gigantow ?

bardziej wiosennie niz zimowo, ale taka zima w uk.

Domyślnie

az tak zle ze nikt nawet nie napisze ?

Domyślnie

Niebo miales fajne, ale go nie wykorzystałeś, nudny pusty kadr......pila powinna stanowic temat zdjecia a nie "cos tam w tle".....dodatkowo nie wyglada to dobrze kolorystycznie, podloga przekontrastowana....czy to HDR?
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 04-01-2011 o 00:15 Powód: orto. ("wykozystales")

Domyślnie

tak polaczylem dwa jpegi, a ta pilka to jakis radar NATO, nie chcialem jej centralnie umieszczac, bo mi sie w wizjerze nie podchodzilo. Zgadzam sie ze w kadrze brakuje watku przewodniego, ktory poprowadziby wzrok, jak widzialbys to niebo ? mam nafy gdyby ktos chccial sie pobawic

Domyślnie

niebo rzeczywiscie swietne, szkoda ,ze nic sie nie dzieje , niebo to za malo , radar sie tez zbytnio nie wyroznia

Domyślnie

Pełna zgoda z Grzegorzem - warunki czadowe i obiekt ciekawy, ale kompozycja samego kadru niestety nie najlepsza jest. Wydaje mi się, że lepszym pomysłem byłoby łapanie radaru z bliższej odległości i niższej perspektywy, ponieważ to płaskie pole o takiej porze roku nic nie wnosi tutaj, a wręcz - szczególnie tak jaskrawie zaprezentowane - ujmuje.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

ok dzieki za sugestie, przy sprzyjajacych warunkach wybiore sie tam ponownie. mam nadzieje ze jak blizej podejde to mnie nie zastrzela

Domyślnie

Jak dla mnie zbyt szeroko i za dużo nieba.

Domyślnie

Niebo jest super ale reszta zupełnie do niego nie pasuję przynajmniej w takiej formie jaką zaprezentowałeś.
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cos w tym jest .

Uprawnienia umieszczania postów