Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Gnioty[zurek17]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shreku Zobacz posta
    A to spoko,widocznie po Sylwestrze jeszcze nie oprzytomniałem).PRZEPRASZAM
    Nie ma problemu, ja też właśnie jeszcze się "leczę" po wczorajszym albo dzisiejszym
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

otóż to. Podobają się i tyle. Minimalnie za bardzo zblurowana twarz na jedynce, ale i tak ładnie
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

też uważam że na 1 trochę za dużo blura ale jest ok. Moim zdaniem to nie są gnioty

Domyślnie

Mi się podobają i nie ze względu na modelkę

Domyślnie

Fajne odbicia światła w oczach

Domyślnie

Oba niezłe, trochę przedobrzona obróbka na pierwszym (oczy, cera), a i ten typ kadrowania niekoniecznie do mnie przemawia (obcięta burza włosów z dwóch/trzech stron kadru). Ale to przyjemne zdjęcie. Na dwójce dokuczają mi właściwie tylko trzy rzeczy. Po pierwsze cięcie bioderka jakoś wygląda nie do końca korzystnie - ten skrawek pończochy psuje całą linię. Druga rzecz to faktura i jakość cienia właśnie na udach - o ile reszta ciała jest gładka, to tu zaczynają się szarawe i "chropowate" przejścia i cienie - znów niezbyt ładne. Trzecia uwaga to brak choćby minimalnej konterki. Prawa ręka modelki sprawia wrażenie szalenie chudej. Podoba mi się natomiast prostota i spokój bijące z tych zdjęć - widać, że modelka czuje się komfortowo, nie zmusza się, nie pozuje na siłę i za karę. Wie jak się ustawić. Jedynka to taki typowy glamurek. Natomiast dwójeczka to udana fotografia.
    PS. No może taki ostatni rzut oka pokazuje, że światła wypadałoby ciut osłabić na szyi i bliższej ręce.

Domyślnie

jak na gnioty to super modelka

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

Przekaże modelce

Domyślnie

Mnie się podobają,choć na 2 ta prawa ręka modelki jakby za bardzo "scheblowana"(cienka) a efektem tego dłoń(palce)wyglądają jak szpony noi jakaś biała nitka na lewym boku modelki(na ubraniu)
    Pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

Dziękuję bardzo za uwagę o nitce

Co do ręki to modelka taką ma

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów