Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Katastrofa Titanica...

...nastąpiła w wyniku uderzenia w takie oto góry lodu. Tylko "odrobinę" większe

Wszystkiego dobrego w nowym roku.

Pozdrawiam

PS. To moje pierwsze zdjęcie wykonane przy użyciu filtra ND 3.0, więc możecie się pastwić do woli.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    możecie się pastwić do woli.
    Ja nie będę. Podoba mi się, choć może troszkę bym opuścił aparat, ale niewiele.

Domyślnie

bardzo fajnie Ci to wyszło, od dawna robisz ładne zdjęcia, z dobrą czystą obróbką, więc nie wątpię ze po nabyciu filterka będziesz błyszczał jeszcze bardziej, czego szczerze życzę

Domyślnie

Fajna fota jednak chyba ciut ciasno (szczególnie po prawej). No i przyznaj się co wykasowałeś spod prawego kamienia...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Za Andrzejem,deczko ciasno po bokach,ale odbiór całkiem przyjemny .

Domyślnie

Świetne zdjęcie. Z pomysłem.
    D60 + S10-20, T55-200, 18-55 VR, Nissin Di622, kilka szkieł M42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    bardzo fajnie Ci to wyszło, od dawna robisz ładne zdjęcia, z dobrą czystą obróbką, więc nie wątpię ze po nabyciu filterka będziesz błyszczał jeszcze bardziej, czego szczerze życzę
    Dziękuję. Się, normalnie zarumieniłem
    No tak filterek nabyłem, za to następna wycieczka nad morze.. to, chyba już nie w tym roku. Trzeba będzie poszukać innego motywu nadającego się do długich ekspozycji.

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Fajna fota jednak chyba ciut ciasno (szczególnie po prawej). No i przyznaj się co wykasowałeś spod prawego kamienia...
    Rzeczywiście, mogłem dać więcej oddechu.
    Jak Matkę kocham, niczego nie kasowałem (wywołane bez żadnego gmerania, zmniejszone tylko do 1600pix - reszta, jak matryca widziała)

avenarius, kapok, jurek1906, podziękował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Jak Matkę kocham, niczego nie kasowałem (wywołane bez żadnego gmerania, zmniejszone tylko do 1600pix - reszta, jak matryca widziała)
    No to masz takie ładne a wysyłasz nas na peryferie kadru? A coś takiego Ci się widzi?
    W RAW-ie byłoby można jeszcze mocniej grzebnąć by wydobyć lepiej te kamienie i "zapalić" niebo...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Bdb kawadrat, ale wersja oryginalna mz tez bardzo dobra
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    No to masz takie ładne a wysyłasz nas na peryferie kadru? A coś takiego Ci się widzi?
    W RAW-ie byłoby można jeszcze mocniej grzebnąć by wydobyć lepiej te kamienie i "zapalić" niebo...
    No i ładnie wykroiłeś Tak sobie myślę, że ten kadr jest dość elastyczny pod względem możliwości "wycinki".

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów