Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

dół śliczny - bajka !

Domyślnie

Więc tak wygląda zamarznięty Bałtyk . Jest pięknie !
    D 90; D750; D850; N 35; N 14-24, N 70-200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lestad Zobacz posta
    Więc tak wygląda zamarznięty Bałtyk . Jest pięknie !
    to jest fota ze stycznia 2010 kiedy temperatury dochodziły do -20C , plaża w Rozewiu zamarzła na odległość około 100m

Domyślnie

Witam!
    nie mam pytań (te, które miałam już zostały odpowiedziane ), ale chciałam jedynie dorzucić swoje komplementy.
    Świetna kompozycja i tekstura uzyskana na podłożu.

Domyślnie

No, znowu oko można nacieszyć !
    Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    No, znowu oko można nacieszyć !
    Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku.
    dziekuję za zyczenia, wzajemnie wszystkiego naj

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    dzięki za odwiedziny, ja przy swoim 14-24mm mam bardzo wypukłą soczewkę i w zdjęciach pod słońce muszę szukać takiego ustawienia w kadrze tegoż właśnie, żeby nie mieć zbyt mocnych flar, dla uzyskania ładnego kształtu słońca przy takiej ogniskowej przymykam zawsze mocno, w tym przypadku było to F20 , ISO 200, 14mm, 1/250sek
    Bardzo ładną gwiazdkę produkuje to szkiełko, choć muszę powiedzieć, że 16-35, nie odstaje w tym względzie. Nie kusi Cię, żeby zakupić jakieś UWA z możliwością zamontowania filtra? Ja się nieco czasu drapałem po głowie, czy 14-24, czy 16-35, ale nie żałuję wyboru, mimo iż 2mm na dole to jest spora różnica.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Bardzo ładną gwiazdkę produkuje to szkiełko, choć muszę powiedzieć, że 16-35, nie odstaje w tym względzie. Nie kusi Cię, żeby zakupić jakieś UWA z możliwością zamontowania filtra? Ja się nieco czasu drapałem po głowie, czy 14-24, czy 16-35, ale nie żałuję wyboru, mimo iż 2mm na dole to jest spora różnica.
    tutaj masz odpowiedż, w ostatnim poście tego wątku , do niedawna nie było takiej mozliwości, ale już jest
    http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...138385&page=24

Domyślnie

No tak, Lee. Wiedziałem o nim już wcześniej. Ale kurczę, to jest prawdziwy potwór. Ludzie nie uciekają, jak Cię z tym widzą?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    No tak, Lee. Wiedziałem o nim już wcześniej. Ale kurczę, to jest prawdziwy potwór. Ludzie nie uciekają, jak Cię z tym widzą?
    nie doczytałeś, jeszcze go nie mam czekam na dostawę

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów