Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Stadion X Lecia PRL

Dowiedziałem się ze od Stycznia 2007 roku Jarmark Europa bądź popularny w Warszawie "Stadion" nie będzie już funkcjonował jako targowisko i ma w tym miejscu powstać "Stadion Narodowy", postanowiłem jeszcze przed świętami pójść i sfotografować miejsce które dla mnie było specyficzne i zapisało się w mojej pamięci jako miejsce gdzie zakupiłem moje pierwsze glany , bojówki , niebieska koszule w kratkę, gdzie w budce przed stadionem kupowałem gry na kasetach do Spektrum ZX 48 . Czy Jarmark nadal funkcjonuje nie wiem , pewnie tak, ale i tak zapraszam na wycieczkę po stadionie..
    1

2

3

4
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie Jarmark

Tiaaa, miało się swój wkład w rozwój gospodarki wolnorynkowej.

Niedźwiedź, cholera, temat mi zwinąłeś. Mieszkam od tego przybytku dwa przystanki autobusowe, a jakoś nie mam okazji tam poleźć z aparatem i utrwalić kawałek historii miasta.

Aha - doładowały się kolejne zdjęcia. Już miałem powiedzieć - "co to za reportaż, jak zdjęć z korony nie ma".

Paweł
    Fiat Lux

Domyślnie

kurde... gratuluję odwagi

Też o tym myślałem

Domyślnie

PaSkal to ja sie dziwie czemu my razem na jakis plener nie pojdziemy ? ja z wesołej jestem

Domyślnie

W Wesołej to pracuje moja lepsza połowa (szkoła społeczna na ul. Armii Krajowej...)
    A wspólne plenery - wiesz - praca, obowiązki, z dzieckiem na spacer, takie tam przyziemne sprawy...
    Ale daj znać na PW kiedyś, może się coś wykroi.

fragles: na stadionie raczej nie ma się czego obawiać. Większość ludzi tam jest dość przyjaźnie nastawiona, frontem do klienta, żeby tak rzec...
    Najgorsze, co znam, to mojemu przyjacielowi parę lat temu wyjęli z kieszeni koszuli telefon komórkowy, który właśnie nabył 10 minut wcześniej

chińską zabawkę za 5 zeta...
    Fiat Lux

Domyślnie

o i twoja polowa jest nauczycielem jak moja patrz no

Smile

co ten wietnamczyk na 4-ce grzebie? Aleś go zaskoczył.
    F R E E T I B E T

Pozdrawiam Zbyszek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PaSkal Zobacz posta
    Tiaaa, miało się swój wkład w rozwój gospodarki wolnorynkowej.

Niedźwiedź, cholera, temat mi zwinąłeś. Mieszkam od tego przybytku dwa przystanki autobusowe, a jakoś nie mam okazji tam poleźć z aparatem i utrwalić kawałek historii miasta.

Paweł

potencjal tego miejsca nie ma granic - mozna pstrykac ile sie da

ps. Niedzwiedz- chyba w tym samym momencie zlapalismy chinczyka w pudle (tyle ze mi rozmyty wyszed )
    d50, 18-55 DX + coolpix 4100 na zapas
    www.mielczarek.com.pl

Domyślnie

ano sie udalo hehe chinczyka jednak pokazalem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów