Szukaj
Nie jestem jakąś specjalistką od PS I LR, dlatego ciężko mi jest wytłumaczyć co takiego było majstrowane przy zdjęciu. Po prostu dotąd kombinowałam i kombinowałam aż uzyskałam taki efekt, jaki mi odpowiadał. Poza tym użyty był też preset "hot potatoe", który można pobrać tutaj: KLIK Na jego podstawie regulowałam sobie wszystko suwaczkami, dostosowując ciepłe barwy.
D90 + 50mm f/1.8 D AF.
Mam 17 lat i wielkie ambicje.
No dobra, teraz lepiej.
Uważam Cię za zrehabilitowaną.
Pozdrawiam
A teraz kolejne, mam nadzieję, że też się spodobają.
4.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
5.
6.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-08-2025 o 11:41 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
D90 + 50mm f/1.8 D AF.
ten blur też z LR...![]()
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Fajne zdjęcia
i ładna modelka![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant
blur nie jest blurem i nie jest z LR![]()
D90 + 50mm f/1.8 D AF.
ładne kolory, fajna stylizacja, ładna modelka - nie może sie nie podobac
jak na 16 lat to jestem pod wrazeniem wyczuciaa i modelek
![]()
Wypowiem się ponownie - nie sądziłam, że zwiędnięta szklarnia, może być tak romantyczna i magiczna. Świetnie!
Oczywiście technicznie można by się czepić tu i tam, kadry, ostrość - czasem do poprawki. Ale masz IMO gust i wyczucie i to się liczy najbardziej. Techniki człowiek może się nauczyć. Czucia - nie.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami