Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Neorokoko

Domyślnie

O zesz Ty... swietny set. Pod kazdym wzgledem. A spojrzenie modelki na 4 powala

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pinczer Zobacz posta
    swiatlo.
    Fajna kontra dała się wyłapać w tym parku. Miałam mnóstwo szczęścia do tego światła wtedy.
    Przy 5-ce - co ciekawe - zapędziłam je na małą polankę, gdzie dookoła rosły bardzo gęsto wysokie drzewa. Na pierwszy rzut oka strasznie ciemno. Paskudne cienie się robią na twarzy w takich warunkach, bo światło tylko od góry... ale jakby tak spojrzeć właśnie w górę to wychodzi efekt "spływającego" światła. Bardzo to lubię i często mi się sprawdza. Polecam spróbować.
    Piątkę lubię najbardziej, bo dziewczyna przypomina postać od Michała Anioła Niezadowolona jestem do końca z 2., bo nie mogłam zapanować nad kolorem skóry dziewczyny po lewej.

Domyślnie

Prosze jak milo, piękne foty i jeszcze mini tutorial sie przytrafil. Fajnie ze @miksturka dzielisz sie swoją wiedza.
    D90, Samyang, Tamron, Tokina, Nikkor
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bełchatów

Domyślnie

Krótko mówiąc: rozwaliłaś system ! Gratuluję i zdrowo zazdroszczę
    Sony a350 |kit 18-70 / 3.5-5.6|_|75-300 / 4.5-5.6|_|50 / 1.7|
    http://www.ketox.pl

Oszczędny w słowach Awatar ssimon1978
    Miasto
    londyn/gniewkowo/torun/galway

Domyślnie

pikne takie pastelowe
    n7

Domyślnie

znakomita seria! Modelki piekni epozamykane w kadrach i do tego swietne wykonczenie! Podziwiam.

Domyślnie

coż dodać bardzo fajne kadry i pomysłowa obróbka, razem wyszło bardzo ładnie
    Trzy puszki i kilka szkiełek - ot takie tam

Domyślnie

padłem z wrażenia ... gratuluję efektu końcowego!
    Dxxx i inne.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Bardzo dobre zdjecia. Pomysl przeklada sie na zdjecia. Pytanie do autorki: czy te dwie dziewczyny laczy jakies uczucie (w intencji fotografa)? Dziewczyny trzymaja sie za reke (normalna sprawa), obejmuja objeciem o zabarwieniu erotycznym i figlarnie spogladaja w kierunku kamery. Zastanawiam sie, nad fragmenetami dworskiego zycia z roznymi jego aspektami. Czy to jest celowe dzialanie, wybor zestawu zdjec, zeby tak zagralo, czy to dzialo przypadku?

Domyślnie

ja już na blogu chwaliłam.. bo to starszy materiał ale sie powtórze, bo jest za co chwalić. Masz oko, wyczucie, talent. i tyle

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów