O zesz Ty... swietny set. Pod kazdym wzgledem. A spojrzenie modelki na 4 powala
Szukaj
O zesz Ty... swietny set. Pod kazdym wzgledem. A spojrzenie modelki na 4 powala
Fajna kontra dała się wyłapać w tym parku. Miałam mnóstwo szczęścia do tego światła wtedy.
Przy 5-ce - co ciekawe - zapędziłam je na małą polankę, gdzie dookoła rosły bardzo gęsto wysokie drzewa. Na pierwszy rzut oka strasznie ciemno. Paskudne cienie się robią na twarzy w takich warunkach, bo światło tylko od góry... ale jakby tak spojrzeć właśnie w górę to wychodzi efekt "spływającego" światła. Bardzo to lubię i często mi się sprawdza. Polecam spróbować.
Piątkę lubię najbardziej, bo dziewczyna przypomina postać od Michała AniołaNiezadowolona jestem do końca z 2., bo nie mogłam zapanować nad kolorem skóry dziewczyny po lewej.
Prosze jak milo, piękne foty i jeszcze mini tutorial sie przytrafil. Fajnie ze @miksturka dzielisz sie swoją wiedza.
D90, Samyang, Tamron, Tokina, Nikkor
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Krótko mówiąc: rozwaliłaś system ! Gratuluję i zdrowo zazdroszczę
Sony a350 |kit 18-70 / 3.5-5.6|_|75-300 / 4.5-5.6|_|50 / 1.7|
http://www.ketox.pl
pikne takie pastelowe
n7
znakomita seria! Modelki piekni epozamykane w kadrach i do tego swietne wykonczenie! Podziwiam.
coż dodać bardzo fajne kadry i pomysłowa obróbka, razem wyszło bardzo ładnie
Trzy puszki i kilka szkiełek - ot takie tam
padłem z wrażenia ... gratuluję efektu końcowego!
Dxxx i inne.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Bardzo dobre zdjecia. Pomysl przeklada sie na zdjecia. Pytanie do autorki: czy te dwie dziewczyny laczy jakies uczucie (w intencji fotografa)? Dziewczyny trzymaja sie za reke (normalna sprawa), obejmuja objeciem o zabarwieniu erotycznym i figlarnie spogladaja w kierunku kamery. Zastanawiam sie, nad fragmenetami dworskiego zycia z roznymi jego aspektami. Czy to jest celowe dzialanie, wybor zestawu zdjec, zeby tak zagralo, czy to dzialo przypadku?
ja już na blogu chwaliłam.. bo to starszy materiałale sie powtórze, bo jest za co chwalić. Masz oko, wyczucie, talent. i tyle
![]()
Skontaktuj się z nami