Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Domyślnie

Pokój Panowie!
    Fota broni się pod każdym względem.
    Chwała autorowi, że potrafi ograniczyć retusz/oczyszczanie kadru,
    opracowanie kolorystyki pozostawia wrażenie naturalności.
    Wyważona nienachalna obróbka.To takie nie uleganie pokusie, gdzieś trzeba się zatrzymać.
    Prawa nie pasuję do lewej? Tzn. skałka nie pasuję do krzewów, nie rozumiem logiki.
    Dwa plany, faktury, przestrzeń.

Nie róbmy z tego forum pabu, proszę...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebb Zobacz posta
    Pokój Panowie!
    Fota broni się pod każdym względem.
    Chwała autorowi, że potrafi ograniczyć retusz/oczyszczanie kadru,
    opracowanie kolorystyki pozostawia wrażenie naturalności.
    Wyważona nienachalna obróbka.To takie nie uleganie pokusie, gdzieś trzeba się zatrzymać.
    Prawa nie pasuję do lewej? Tzn. skałka nie pasuję do krzewów, nie rozumiem logiki.
    Dwa plany, faktury, przestrzeń.

Nie róbmy z tego forum pabu, proszę...

Nie chodzi o to że nie pasuje(prawa strona)...destabilizuje poprostu(dla mnie przynajmniej).Ja powtarzam,to jest moja opinia-aubiektywna ,którą wyraziłem w kulturalny sposób myśle.Myślę również iż odpowiedz autora jest już zaczepna conajmniej.Ja uważam zresztą iż atmosfera pubu i tak jest zdrowsza niż atmosfera zatęchłych oparów nadwornych,dlatego zawsze piszę to co myślę.

Pozatym podoba mi się w całości to co napisałeś sebb-sensownie i merytorycznie.Zgadzam się-technicznie jest b,dobrze(choć nie na moją nutę-ale potrafię docenić to) ,przyroda też dopisała bardzo,natomiast kadr już mi mniej pasuje.Czyli opinia jak każda,dlatego nie wiem czemu autor tak alergicznie reaguje.Będę kończył.
    Ostatnio edytowane przez pszetak ; 02-01-2011 o 00:40

Domyślnie

Ladnie, ladnie...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Co prawda wchodząc do tego wątku miałem nadzieję że będzie też "fire in the sky"
    Tego mi w tym zdjęciu brakuje...poweru. Gdyby tytuł był z mgłą, nie purpurowym dymem...gdyby tytuł wskazywał dwoistość kadru (zimy dół i prawa, ciepłe góra i lewo). A tak mamy coś, co kompletnie nie koresponduje z tytułem, albo na odwrót.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Tego mi w tym zdjęciu brakuje...poweru. Gdyby tytuł był z mgłą, nie purpurowym dymem...gdyby tytuł wskazywał dwoistość kadru (zimy dół i prawa, ciepłe góra i lewo). A tak mamy coś, co kompletnie nie koresponduje z tytułem, albo na odwrót.
    Z wszystkim sie zgodze, ale nie z purpura!

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Tytuł jest parafrazą utworu Deep Purple, co się tłumaczy głęboka purpura. Fani DP często używają tego określenia (np purpurowa muzyka).
    Tytuł wiąże się z pożarem hotelu, w którym DP mieli nagrywać płytę. Nosi więc w sobie elementy tragizmu, potęgi ognia, nagłości zdarzeń...tu mi tego brakuje. Zdjęcie jest za spokojne i bardziej kojarzy mi się z mgłą poranka/zachodu niż z nagłością pożaru.
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Tytuł jest parafrazą utworu Deep Purple, co się tłumaczy głęboka purpura. Fani DP często używają tego określenia (np purpurowa muzyka).
    Tytuł wiąże się z pożarem hotelu, w którym DP mieli nagrywać płytę. Nosi więc w sobie elementy tragizmu, potęgi ognia, nagłości zdarzeń...tu mi tego brakuje. Zdjęcie jest za spokojne i bardziej kojarzy mi się z mgłą poranka/zachodu niż z nagłością pożaru.
    Oczywiscie wiem czyj to kawalek, zreszta szanuje i uwielbiam DP. Takiej wiedzy o tym utworze nie posiadam Smoke on The Water bo sie dym unowi nad woda......a to, ze gleboka purpura to tez wiem, tlumaczyc umiem
    Myslalem, ze piszesz o kolorze mgly
    Tak jakos drugi dzien na kacu z rana zagladam

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Przez kilka lat byłem w zarządzie polskiego fan-clubu DP (DPAS in Poland)

Domyślnie

Bardzo ladnie wypatrzone.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów