Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Domyślnie

jest Git majonez
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Koledze się Purple zachciało ,ładnie wszyło.

Domyślnie

Extra-fota i obróbka,może kiedyś też "coś"na tak wysokim poziomie stworzę
    Pozdrawiam

Domyślnie

Choć kadr dla mnie bardzo ładnie się przedstawia, ale nie wiem dlaczego, kolorystycznie (obróbkowo) zdjęcie nie przemawia do mnie - jest nienaturalne.
    Ostatnio edytowane przez barbi ; 31-12-2010 o 00:23
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

Mnie podoba się bardzo.
    ...N...i...k...o...n... ale już niedługo (-> Olympus)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Piękny kadr super wygłaskany .

Wygłaskany to on napewno jest natomiast kadr niezdecydowany zupełnie,prawa strona nie komponuje się z resztą,w kadrze jest za dużo elementów,wygląda trochę na przypadkowy.Kadr powinien być bardziej zdecydowany-by podkreślić ten spokój,który nawiasem mówiąc czuć z tej foty.Ale jak mówie poza szerokością,przestrzenią kadr oddaje za mało emocji .Przynajmniej dla mnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Wygłaskany to on napewno jest natomiast kadr niezdecydowany zupełnie,prawa strona nie komponuje się z resztą,w kadrze jest za dużo elementów,wygląda trochę na przypadkowy.Kadr powinien być bardziej zdecydowany-by podkreślić ten spokój,który nawiasem mówiąc czuć z tej foty.Ale jak mówie poza szerokością,przestrzenią kadr oddaje za mało emocji .Przynajmniej dla mnie.
    Masz racje kolego, mialem akurat aparat i pstryknalem zdjecie.....no i tak jakos wyszlo....poza tym lodka miala byc na srodku, ale potknelem sie i aparat sie omsknal........boszeeeeee....czy ty zle spedziles sylwestra.....co za bzdet! Za to TU masz perfekcyjna kompozycje i w pelni przemyslane zdjecie z ciemnica tez przemyslana!
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 01-01-2011 o 13:39

Domyślnie

Ale czemu ty się unosisz...kolego?Odmiennego zdania na klatę nie umiesz przyjąć?To jest moje zdanie na temat twojego zdjęcia i koniec.Chyba ty miałeś nieudanego sylwestra,ale nie dziwią ci sie.Pojechałeś po raz enty w tą samą miejscówkę i kolejny raz serwujesz łódki-to musi rodzić frustrację.
    I weż mi tu nie linkuj,bo mowa jest o twoim zdjęciu,nie moim.Ja nie liczę na oklaski od wszystkich ,ale staram się bronić zdjęć pod postami negatywnymi.Mam coś do opowiedzenia o zdjęciu.Ty za to unosisz się jak primadonna.Sorry ake kto tu bzdety pisze?
    I tak dokładnie- ta fota wygląda...jak byś wziął aparat i pstrykną.Zresztą czemu ty się nie czepisz np.Kultena(pisałem swoją opinie suwerennie-bez czytania postów pod zdjęciem,żeby wszystko było jasne).Też zauważył zbędność prawej.Wogólę to trochę wiecej kultury by sie Ci przydało...jak możesz nazywać czyjąś opinię bzdetem.Widzę że tak już obrosłeś w piórka iż nie można nic powiedzieć.Jeżeli nie życzysz sobie moich bzdetów w twoich wątka...luz.Masz to jak w banku.
    Mnie nie trzeba powtarzać dwa razy.Pa.
    Ostatnio edytowane przez pszetak ; 01-01-2011 o 21:46

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

no bombowy kadr i warunki dopisały faktycznie.
    .

Domyślnie

Świetne ujęcie! naprawdę ładnie się wszystko trzyma razem.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów