Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wiesz co, fajnie gdybys opisal sprawe tak:
    Dyski: Maxtor 200Gb sata, Seagate 500Gb 7200.11 (tak mi sie wydaje, moze to byc 7200.12
    Akurat 7200.12

Dolozyl bym jeszcze ze 2GB RAMu
    A ja bym najpierw uruchomił programy których zwykle używam ... popracował trochę i sprawdził szczytowe użycie pamięci (czyli czy jest sens dokładać RAM).
    Ostatnio edytowane przez Kyle ; 29-12-2010 o 10:28

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kyle Zobacz posta
    Akurat 7200.12
    A ja bym najpierw uruchomił programy których zwykle używam ... popracował trochę i sprawdził szczytowe użycie pamięci (czyli czy jest sens dokładać RAM).
    Ja wiem, ze zawsze bedziesz w opozycji do mnie, jednak w obecnych czasach i przy tych cenach RAMu nie widze problemu zeby dolozyc.
    Napisalem, ze moze to byc 7200.12, ale nie bylem pewien, wystaczylo wygooglowac numer dysku z raportu, nie zrobilem tego bo jeszcze mialem zaklejone oczy
    Widzial bym tez Windowsa 7 64 bit na tym kompie bo nie jest on wcale taki slaby, procka mozna by lekko podkrecic....

Domyślnie

Ja wiem, ze zawsze bedziesz w opozycji do mnie.
    Po prostu dodałem info że jednak 7200.12 ( z uśmieszkiem, nie złośliwym ) ... a co do ładowania pamięci ... może się po prostu okazać że to nic nie da i z tego powodu radziłbym najpierw skontrolować wymagania używanych aplikacji. "Opozycja" czy to PiS czy PO nie ma tu nic do rzeczy

Widzial bym tez Windowsa 7 64 bit na tym kompie bo nie jest on wcale taki slaby
    Jest to jedna z ostatnich inwestycji jakie bym poczynił przy tym kompie - osobiście odradzam ... (co innego gdyby kupić nowy cały komputer z 4-8GB RAM - używanie XP na czymś takim nie byłoby najlepszym pomysłem)
    Ostatnio edytowane przez Kyle ; 29-12-2010 o 11:04

Uprawnienia umieszczania postów