Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Pomimo upływu lat...

Dziadek w styczniu skończy 81 lat.
    Zdjęcie może być przeostrzone, bo bawiłem się na netbooku. Przysiądę nad nim jeszcze, jak będę miał chwilę czasu.
    Pozdrawiam
    Zbędny

Domyślnie

Dziadkowi życzymy 200 lat ! Co do zdjęcia faktycznie przeostrzone... Może lepiej popracuj nad nim a potem dopiero daj pod ocenę ?
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

popracuję popracuję, myślę, że coś jeszcze z niego wyciągnę. Chociaż taka wersja BW przypadła mi do gustu i chciałem są poddać Waszej weryfikacji.
    Zbędny

Domyślnie

No widać, że lampą przygrzałeś ale są szczegóły i o to chodzi. B/W moim zdaniem bardzo dobre.
    red light, dark room...

Domyślnie

Szczery wyraz twarzy, ale swiatlo z czasow mlodosci dziadka.

Domyślnie

Niestety technicznie zdjęcie leży ostro, począwszy od użytego światła. Natomiast kadr i model w porządku.

Domyślnie

wiem wiem, niestety "model" nie był za chętny do dłuższego pozowania. A warunki w pomieszczeniu nie sprzyjały robieniu zdjęć. Obiecuję poprawę
    Zbędny

Domyślnie

mnie tylko sie nie podoba to ze te swiatelka z lampki z tylu przyciągają uwage bardziej niż twarz , ale to tylko moje zdanie.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

światło faktycznie takie sobie, przeostrzone też to fakt....

ale...
    naprawde dobre bw!

najlepszego dla dziadka.!
    maniak ciemniowy minoltowy
    ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
    trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
    spotter.pl

Uprawnienia umieszczania postów