Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Sama natura

Lightbulb Sama natura

Popełnione z ręki, ISO 640. Zapomniałem stopki do statywu i stąd takie nastawy ale też i dowód, że CCD świetnie sobie radzi .

1

2

Domyślnie

Bardzo fajne kadry, rzeczywiście D200 poradził sobie znakomicie
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

ja już dawno o tym wiedziałem uzytkując D200 przez 1.5 roku zdazyłem go dobrze poznać, kiedyś wrzucałem tutaj fotke wnuczki na ISO 1250 bez szumów ( w pomieszczeniu na dość jasnym szkle bez lampy oczywiście ) bo nasłuchałem sie tyle od szumofobów o tym jaki to zły aparat, natomiast w plenerze z nefa z tej puszki mozna było wyciagać i wyciagać, to nieraz było aż nie do wiary

wracając do zdjęć oczywiście bdb foty ja wybiorę jedynkę

Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Światło,kadr i kolorki pięknie uchwyciłeś na obu zdjęciach.

Domyślnie

zdjecia fajne.

ale jesli JPEG-i ekranowe szerokosci raptem 800 pikseli sluza do oceny aparatu... to D200 to jest overkill. Nokia N95 by wystarczyla... to tak juz zupelnie nawiasem mowiac

Domyślnie

Zdecydowanie wybiore 1. O wiele bardziej mi sie widzi za to swiatlo na klifie, pewna delikatna doze dynamicznej perspektywy i to oczko wodne ktore dobrze urozmaica podloge. A jeszcze w oczku bardzo fajne odbicie nieba...no i jakos tak ogolnie wiecej sie dzieje na tym zdjeciu, a poszczegolne elementy kadru dobrze ze soba wspolgraja.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Takze wybieram duzo ciekawsza, mz, 1-ke - ladna kompozycja, do tego przyjemne swiatelko - podoba sie.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Oba ładne ale jedynka lepsza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anonymos Zobacz posta
    [CENTER]Popełnione z ręki, ISO 640. Zapomniałem stopki do statywu i stąd takie nastawy ale też i dowód, że CCD świetnie sobie radzi .
    Kurcze świetne masz te fotki na Twoim poftfolio!!

Te dwie zresztą też bardzo dobre.

Pozdr.
    Nikon System

Domyślnie

Tak jedynka ladna....tak inaczej i odbieram bardzo pozytywnie.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów