Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: zima w holandii

Domyślnie

Dla mnie najlepsza jest 3. Najladniejsze niebo...i to taka spokojna, zmierzchowa fota z wiatrakowym akcentem.
    Jakos fajnie mi sie na nia patrzy...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Dla mnie 3 prezentuje się najciekawiej a za nią 5.

Nigdy nie widziałeś niebieskiego śniegu?
    Widzialem, ale nie zawsze jest tak, że to co widzimy, wygląda lepiej niż to co chcielibyśmy widzieć. Ja wyznaje taką zasade, że nie ważne jak było naprawdę, ważne żeby odbiorca pomyślał, że tak rzeczywiście było, widząc nasze zdjęcie. Ale kto co lubi, ja tam nie chce na siłę zmieniać czyjejś koncepcji

Domyślnie

4 bardzo fajna kadr, IMO troszkę za niebiesko na śniegu (szczególnie dachy domów)

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kęty/Diest

Domyślnie

Dla mnie najładniejsza 3. Co wy macie z tym niebieskim śniegiem, przecież tak wygląda w zimie, a wy go tępicie jak diabła .

Domyślnie

Coś się ze mną dzieje dziwnego, bo ja tutaj nie widzę dobrych zdjęć.
    Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Śnieg przybiera różne barwy ale nie zawsze przez to wygląda atrakcyjnie a krajobraz to nie zawsze mus być dokument stanowiący idealne odwzorowanie rzeczywistości i dlatego zgadzam się z Locterem.

Co do samych zdjęć to najbardziej widzi mi się 5tka. Fajne masz te wiatraki, dobry motyw do zdjęć przekrojowych z całego roku w przeróżnych warunkach oświetleniowych.

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie najlepsza 3-ka,.. Co do balansu bieli to myślę, że każdy ma swój smak którym się kieruje. Na mój gust ''zupa'' nr 2 jest mocno ''przesolona,.. jeśli autorowi smakuje jego sprawa. Pozdrawiam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów