Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
Taki temat wymaga podejscia, pogadania, po prostu kontaktu z osobą która chcemy fotografować. A ludzie którzy oceniaja zdjecia w tym konkursie nie maja pojecia o fotografii reportazowej.
Nooo tak.....ciekawy jestem w jakim języku pogadałbyś z tym facetem ? Wyglądał mi na Rumuna lub Albańczyka. Sorry Gregory, ale ja nie znam jego języka. Znam angielski i niemiecki dość dobrze, tylko w tym przypadku na nic mi się one przydadzą. Przeczytaj dokładnie temat konkursu. Tematem nie był reportaż, tylko wcielenie się w klimat jaki prezentuje w swoich pracach Salgado. A to wielka różnica ! Uważam, że ten klimat oddałem dobrze.

swider
Twoje prace to cienizna kompletna. Nie mówię tego złośliwie, ale po przejrzeniu twoich zdjęć. Wypowiadasz się niezmiernie krytycznie o moich pracach, a sam prezentujesz dość żenujący poziom. Jakże to typowe dla tego forum )) Wstaw swoje fotki na konkurs DPReview, a szybko przekonasz się co są one warte !!
Wiesz, gdyby hesja skrytykował moje zdjęcia lotnicze, wziąłbym to głęboko do serca, bo jest to gość, który wyznacza pewien poziom w tej specyficznej dziedzinie fotografii. Twoją krytykę przyjmuję z uśmiechem na twarzy, ponieważ jest mało konstruktywna, a patrząc na twoje prace, wręcz komiczna. Wybacz, ale takie mam odczucia. Jak się upierasz to mogę zacząć wypowiadać się pod twoimi zdjęciami. Wypunktuję wszystkie błędy w twoich pracach i to bez złośliwości. A sporo ich jest ))))