Szukaj
Kadr całkiem nie najgorszy, za to sepia nie przemawia do mnie w ogóle. Spróbowałbym pogmerać jeszcze w PS-ie i wyciągnąć z tego zdjęcia co nieco.![]()
Ta sepia mi też nie zabardzo podchodzi...
No ale nie zniechęcać się i do roboty dalej, w Legnicy jest sporo do fotografowania, też stąd jestem.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-12-2010 o 19:35 Powód: orto. ("z stąd")
Widzę że okolice galerii piastów. Zdjęcie dobre, ale niepotrzebna jest ta ucięta latarnia z prawej strony. Pozdrowienia ze Złotoryjskiej.
D90 + N18-105 + Tk100 + N70-300vr + dużo chęci... ale mało czasu
Zdjęcie bardzo fajne ale o wiele lepiej wyglądało by w innej obróbce może w BW?
|| D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||
Na mnie też sepia nie "wpływa". Ale pstryki trzeba próbować...
I nie zniechęcaj się komentarzami innych (do pewnego stopnia)
Odrobina konstruktywnej krytyki nigdy nie zawadzi, ale ważne żebyś ty miał radość ze zdjęć.
Зеркальная цифровая фотокамера D90
A wg mnie najlepsze byłoby w kolorze. Ale takim ładnym kolorze. Bo po to Bóg dał nam kolorowe zdjęcia, żebyśmy tworzyli w kolorze![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Uliczka Legnicy? A wygląda równie dobrze jak Kraków, Wrocław czy na upartego również Warszawa.
Zdjęcie nijakie. Niebo przepalone, a sepia to już niemodny kolor w fotografii....
Spróbuj innych ujęć tej uliczki, może bardziej ukierunkowanych na ludzi.
Fotografia jest jak magia...
Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.
Skontaktuj się z nami