Witajcie, tym razem problem jest z innym zdjeciem...
Zdjęcie ma iśc do katalogu meblowego, powiedzcie czy sie w ogóle nadaje, co w nim poprawić itp?
Za wszelkie sugestie wielkie dzięki![]()
Szukaj
Witajcie, tym razem problem jest z innym zdjeciem...
Zdjęcie ma iśc do katalogu meblowego, powiedzcie czy sie w ogóle nadaje, co w nim poprawić itp?
Za wszelkie sugestie wielkie dzięki![]()
no wg mnie modelka za bardzo odciąga od mebla. Nie wiem czy zauważyłbym go podczas oglądania katalogu![]()
D200, T12-24/4, N35,50,85/1.8, N60/2.8D, SY85/1.4, S70-210/2.8, TC16A, SB-800
Soligor 28/2.8, MIR 35/2, Helios 50/2, Jupiter 135/3.5
Wydaje mi się, że jest nieostre. A już tak nie do końca technicznie, to nie lubię kolorowych paznokci i ten Jezus na ścianie też trochę odciąga uwagę.
to że jest nieostre to kwestia zmniejszania... wyjściowy TIFF jest żyletka.
moze wystarczylaby tylko karteczka z cena-jakims info na mebelku?
wg mnie za ciasno jeśli chodzi o mebel
ciężko powiedzieć, że tematem zdjęcia jest sofa
Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau
qczman cena i info bedzie wklejane przez grafika już w layoucie :P
Technicznie to zdjęcie jest OK, ale rzeczywiście modelka trochę przytłacza mebel (mimo, że nie podoba mi się zupełnie jej makijaż i mina). No i tak jak wspomnieli przedmówcy - za ciasny kadr, jeśli na tym zdjęciu chodzi o mebel![]()
niestety jesli chodzi o modelkę to ani nie miałem wpływu na sam jej wybór (narzucona przez klienta).
Jeśli chodzi o kadr to owszem mam szerszy ale cóż, zaniedbania w ogarnianiu miesjcówki dały o sobie znać i to bardzo dlatego wolałem uciąc...
Jesli ma isc do katalogu meblowego, to jak na moje -- za ciasny kadr (brzegi mebla sa za blisko krawedzi zdjecia).
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Skontaktuj się z nami