Wraz ze Świątecznymi Życzeniami dla Calego grona wspanialych forumowiczow... zalaczam taki oto obrazek z Narnii...
(wiem, pokazywalem kiedys to miejsce, ale tym razem w deko innym kadrze... mam nadzieje, ze wybaczycie).
Szukaj
Wraz ze Świątecznymi Życzeniami dla Calego grona wspanialych forumowiczow... zalaczam taki oto obrazek z Narnii...
(wiem, pokazywalem kiedys to miejsce, ale tym razem w deko innym kadrze... mam nadzieje, ze wybaczycie).
Brakuje smoka na niebie i szkoda że nie jest z poziomu wody
A tak na poważnie to ładne, fajnie zrobione zdjęcie z dobrze uchwyconym klimatem i ciekawym światłem.
![]()
Czuć mróz! Bajkowo wyszło, mnie się podoba - chyba odrobine za niebiesko, ale to może być wina mojego nowego laptopa.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
mnie się podoba Sąsiedzie![]()
Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau
Świetne! robione z mostu między Kuńkowcami a Krasiczynem?
Bajkowy widoczek na ścianę w pokoju bardzo fajny klimacik![]()
|| D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||
Widok fajny, ale w/g mnie sporo za zimno. Wszystko jest niebieskie, zbyt niebieskie.
LED ZEPPELIN
Bajkowy widok, a z tym niebieskim to podejrzewam, ze celowo - mnie pasuje.
ladnie podoba sie to nie lato a zimą jest zimno więc kolorki też dobrze
Co do kolorow... przyznam sie... ze deko ochlodzilem (ale nie az tak mocno jak myslicie)...jak Narnia to Narnia...
Czy dobrze zrobilem czy zle... sami ocencie.
P.S. Moze tez inaczej widze kolory... mam nieskalibrowany monitor![]()
Ostatnio edytowane przez Paablitos ; 25-12-2010 o 15:17
Skontaktuj się z nami