Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Dykta

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Nie twierdzę że nie miałem.

Co do jasności monitora to nie będę sie spierał.Pewnie idealnie nie jest.
    Ale harbie czy to że jest za ciemno psuje Ci odbiór?Przecież jakichś egipskich tu nie ma,no i myśle że granica pomiędzy którą można by tutaj rozciągać jasnoś jest dosyć szeroka,dlatego trochę nie rozumiem tych uwag o jasności.Powtarzam,ja nie jestem ani pedantem,ani perfekcjonistą ani nie posiadam zaawansowanego sprzętu.Staram się podać zdjęcie w miare estetycznie(w dobrym kadrze-przyznaję ten nie jest jakiś wyszukany) pokazując wycinek rzeczywistości w mojej interpretacji.

a co do odbicia w wodzie...filtr sciemnił niebo,wiec na wodzie jest jasniej troszkę,zostawiłem tak poprostu.Widać tylko w nim szczyty chmur bo tak wychodzi liczac od horyzontu,swiatło pada jak chce,zostawiło taki trochę nieczytelny refleks i tyle(Greg77-chciałbyś żeby tam żwir było widać czy jak?)...

Dzięki harb za koment.Zawsze miło Cię gościć.

ps do Grega77:
    ok rozumiem
    to nie był zarzut z mojej strony raczej analiza Twojego stylu, a ze odbieram go pozytywnie, miałeś nieraz tego wyraz kiedy pisałem pod fotką, ze mi sie podoba, zastanawiam się tylko czy jest to Twoim wyborem czy też narzuconym sposobem obróbki poprzez jasność monitora, gdyż np. u Ciebie fotografia może być 0 15% jasniejsza i to co my tutaj widzimy nie bedzie sie pokrywał z tym co masz na ekranie - i to tyle

pozdrawiam, i życzę Zdrowych i Wesołych Świat
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 25-12-2010 o 20:43

Uprawnienia umieszczania postów