Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Dykta

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    to nie buł zarzut z mojej strony raczej analiza Twojego stylu, a ze odbieram go pozytywnie, miałeś nieraz tego wyraz kiedy pisałem pod fotką, ze mi sie podoba, zastanawiam się tylko czy jest to Twoim wyborem czy też narzuconym sposobem obróbki poprzez jasność monitora, gdyż np. u Ciebie fotografia może być 0 15% jasniejsza i to co my tutaj widzimy nie bedzie sie pokrywał z tym co masz na ekranie - i to tyle

pozdrawiam, i życzę Zdrowych i Wesołych Świat

Dziękuję za życzenia.Niestety święta nie w Kraju więc niepełne,ale za to dopiero drugie jako jedno z ogniw podstawowej komórki społecznej(drugie w drodze-początek lutego )więc napewno Wesołe.
    Zyczę i Tobie zdrowych i wesołych.Niby to taki banał ale to najważniejsze chyba-oprócz kasy...............nie no zart oczywście(ale nie pogardziłbym grubszym portfelem,także i tego Tobie i sobie również życzę).

Co do zdjęcia to ja nie odebrałem twych słów jako zarzut...wiesz,myślę tak...czemu za ciemno/jasno?Pomijając skrajne przykłady ewidentnego niedoświetlenia/przepalenia,oraz bardzo zle ustawionego monitora(mój na pewno nie zalicza sie do takiego) to wrażenie za jasno lub za ciemno jest jakże subiektywne.Przecież tu chodzi o to, czy jest to spójne z resztą składowych zdjęcia(przynajmniej dla mnie),a nie o to czy jest wyzerowana do standardów.

Ja bym obstawiał że góra jest to -7...-7.5%

pozdrawiam

może dodam jeszcze, że tam wśród mega tematów i kadrów-była palisada i stalowa wiezyczka z wiatrakiem i mini klif i farma ogromnych wiatraków na horyzoncie a wcześnie piękny zachód-część tego mam,ale po dłuższej przerwie zdecydowałem pokazać tą fotę-trochę na rozruch a trochę dlatego że lubie taką pustkę,lubie to uczucie kiedy ją znajduję).Znalazłem ją i wtedy i wyciąłem dla siebie...wyciałem ją również ze stojącego sztywno gestego, acz mrożnego morskiego powietrza tak jak Jimi H.pociął kantem dłoni górę kiedy przy niej stał.

Ok leję wodę jak zwykle.
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 25-12-2010 o 20:44

Uprawnienia umieszczania postów