Dziękuję za życzenia.Niestety święta nie w Kraju więc niepełne,ale za to dopiero drugie jako jedno z ogniw podstawowej komórki społecznej(drugie w drodze-początek lutego)więc napewno Wesołe.
Zyczę i Tobie zdrowych i wesołych.Niby to taki banał ale to najważniejsze chyba-oprócz kasy...............nie no zart oczywście(ale nie pogardziłbym grubszym portfelem,także i tego Tobie i sobie również życzę).
Co do zdjęcia to ja nie odebrałem twych słów jako zarzut...wiesz,myślę tak...czemu za ciemno/jasno?Pomijając skrajne przykłady ewidentnego niedoświetlenia/przepalenia,oraz bardzo zle ustawionego monitora(mój na pewno nie zalicza sie do takiego) to wrażenie za jasno lub za ciemno jest jakże subiektywne.Przecież tu chodzi o to, czy jest to spójne z resztą składowych zdjęcia(przynajmniej dla mnie),a nie o to czy jest wyzerowana do standardów.
Ja bym obstawiał że góra jest to -7...-7.5%
pozdrawiam
może dodam jeszcze, że tam wśród mega tematów i kadrów-była palisada i stalowa wiezyczka z wiatrakiem i mini klif i farma ogromnych wiatraków na horyzoncie a wcześnie piękny zachód-część tego mam,ale po dłuższej przerwie zdecydowałem pokazać tą fotę-trochę na rozruch a trochę dlatego że lubie taką pustkę,lubie to uczucie kiedy ją znajduję).Znalazłem ją i wtedy i wyciąłem dla siebie...wyciałem ją również ze stojącego sztywno gestego, acz mrożnego morskiego powietrza tak jak Jimi H.pociął kantem dłoni górę kiedy przy niej stał
.
Ok leję wodę jak zwykle.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami