Szukaj
Imho za dużo boków, które trochę rozpraszają.
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
I przydałoby się albo więcej drogi, albo nieba, a nie tak pół na pół.
mnie sie podoba ten kadr mimo takich proporcji - jedynie bym tę pracę bardziej dosycił kolorem lub selektywnie ja barwo zróznicował![]()
Kadr dobry-ja tu zadnego pół na pół nie widzę,a boki też jakoś nie przeszkadzają ot widoczek ładny.Zamiast kręcenia kolorem jak harb proponuje,kręcił bym światło ostrzej.Ogólnie poprawnie ale troszeczkę nudno.
"mnie sie podoba ten kadr mimo takich proporcji - jedynie bym tę pracę bardziej dosycił kolorem lub selektywnie ja barwo zróznicował"
Mam identyczne zdanie.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Podoba mi sie mimo tego ostrego swiatla, choc szkoda ze pora nie byla bardziej sprzyjajaca...ale ja jakos lubie kadry z droga. Mozna by dyskutowac czy by nie przyciac troche po bokach, czy przesunac sie w ktoras strone przy kadrowaniu zeby droga lepiej prowadzila wzrok...ale pomine to i zauwaze jeden bardzo fajny aspekt, ktory mi sie rzucil w oczy. Jesli to droga do nieba, a niebo przewaznie mamy w gorze nad glowami...to bardzo mi sie podoba ze ta droga prowadzi z gory, z poziomu wyzszego niz niebo, niebo jest w dole.
Fajne i intrygujace.
Jakie to gory i pamietasz moze ktora to trasa (lub przynajmniej w jakich okolicach)?. Alpy, Dolomity? Tak pozwole sobie zapytac.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
argentyna
droga z miejscowości salta do salinas grandes ( pustynia solna)
ok 170 km na północny zachód od Cordoby
Rafał - bardzo przyzwoity strzał![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Tak spytalem, bo bym z checia odwiedzil takie gorskie trasy motorem i z apartem fotograficznym. Dwie pieczenie na jednym ogniu. Posmigac motorem takimi drogami i porobic tego typu gorsko-drogowe foty...i pomyslalem ze moze Europa, Alpy lub cos. A ty tu wyskakujesz z Argentyna
, troszku kilkanascie tysiecy km wiecej niz zakladalem i na innym kontynencie
.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 23-12-2010 o 23:21
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami