Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Domyślnie Najgorszy koszmar młodej pary - kiepski fotograf

Witam
    Chciałem poskarżyć się na pewnego fotografa z tego forum któremu zleciłem nasz ślub.
    Załączam mega lipne zdjęcia które nam zrobił. Nie dostaliśmy żadnych zdjęć z procesu konsumowania kotletów, na plenerze nie pozwolono nam robić przezabawnych zdjęć bez spodni itd. itp.
    Do tego wszystkiego ktoś nam zwinął tort weselny po 12 i podejrzewamy właśnie o to tego pana.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Dobrze że moje ciocie robiły zdjęcia i dzięki temu mamy solidną dokumentacje wesela.
    Jak mówiłem tort zaginał....

16.

Jedynym plusem tej historii jest to, że po obejżeniu tych zdjęć moja żona pozwoliła mi zakupić d700 ze szklarnią, stwierdzając iż na kolejnym ślubie sami sobie będziemy pstrykać zdjęcia
    [EDIT] Zdjecia poddaje waszej krytyce ale sądzę że nikt rozsądny na tym forum nie uzna ich za wartościowe
    Mało czasu, mało talentu i trochę sprzętu.
    Czasami coś tu wpada

Domyślnie

moze nie jestem zbyt bystry ale co jest zlego w tych zdjeciach? Pytam autora watku, nie innych !!!

Domyślnie

zgadza się - zdecydowanie poproś ciocię o resztę zdjęć
    przynajmniej datę będziesz miał

Domyślnie

ja podejrzewam ze samochód to tez on zepsuł potem by doliczył parę grosze ze musiał swoim do ślubu parę zawieść,
    taak zdjecie cioci dobrze obrazuje tego pana , zobacz tlusty jest i ma demonicny blysk w oku napewno on zajdl torta
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Mi się ten tańczący pan bardzo podoba. Znaczy się nie tyle co on, ale zdjęcie (wyjaśniam, żeby nie było). I do tego ten diabelski gest w lewym górnym rogu - przesłanie jest jasne . Brakuje tylko jakiegoś masońskiego symbolu, np. nad kolumną. Dla mnie mistrzostwo .
    oko | obiektywy | komputer | lampa | aparat | //kolejność wyraża raczej dążenie niż sprawozdaje dokonania...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    moze nie jestem zbyt bystry ale co jest zlego w tych zdjeciach?...
    Hmm - a może to był dżołk?
    A już odpowiedź naszego misia na pewno jest podpowiedzią

Domyślnie

Widać jak ten fotograf patrzy łapczywie na tort na tym zdjęciu z datą. Tez myślę, że to jego sprawka!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Zaraz, zaraz. A gdzie jest to super fajowskie absolutnie nieostre zdjęcie wleczonego welonu? Jeszcze przed chwilą było...
    oko | obiektywy | komputer | lampa | aparat | //kolejność wyraża raczej dążenie niż sprawozdaje dokonania...

Domyślnie

nie jest najgorzej, ciekawi mnie ile zaplacileiscie za uslugebo to moze wiele wyjasniac - lacznie z zaginieciem slodkosci
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów