Szukaj
Ostatnio edytowane przez Pershing ; 05-01-2011 o 15:32
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Ale nie wszyscy robią zdjęcia przy mocno wietrznej pogodzie
Staram się sobie przypomnieć taką sytuację, ale nic mi nie świta, a prawie cały 2010 biegałem ze statywem. Są rózne statywy do rożnych zastosowań. Ja robię zdjecia w miescie, tam nie wieje jak w górach na odsłoniętej przestrzeni. Więc spokojnie mogę mieć statyw i lekki i dobry.
Ostatnio edytowane przez pastwisko ; 05-01-2011 o 16:23
Völkchlor
I tu się zgodzę z Tobą, że każdemu wedle potrzeb. Ja jeśli robię krajobraz to najczęściej właśnie góry lub morze w ekstremalnych warunkach. Do tzw. memłania nad wodą im bardziej wieje tym lepiej.
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Zgadzam sie z Pershingem, warto od razu zainwestowac w dobry statyw, aby uniknac nieprzewidzianym okolicznosciom.Mam zestaw Manfrotto 190XDB + glowica Manfrotto 804RC2 - polecam wszystkim ktorzy szukaja stabilnego zestawu na lata. U mnie kosztuje 248$, w kraju nie wiem.
Ostatnio edytowane przez FHR ; 09-01-2013 o 23:43 Powód: NIE STAWIAMY SPACJI PRZED ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI!!!
Napiszę wprost (tak będzie łatwiej): nie ma statywów o takich parametrach za taką kasę jak założyłaś. Masz chciane parametry poszukaj do nich statywu i głowicy, a następnie popatrz na cenę. Będzie z lekka odbiegała o Twojej założonej. Oczywiście nie mam na myśli super hiper profesjonalnych statywów o udźwigu 25 kg i cenie 70 PLN.
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Skontaktuj się z nami