Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Kasia

Domyślnie

No to ci powiem fajny efekt daje te zalepienie tej dziury i ogólnie fajny ma klimat te zdjęcie. Jedynka też jest mocna fajne miejsce i tapeta jak byś jeszcze jakąś lampą dysponował żeby fajnie równo doświetlić to już by był kosmos, ale i tak zdjęcia są dobre i mają jakiś polot w sobie.
    Ostatnio edytowane przez deny87 ; 24-12-2010 o 09:48

Domyślnie

Deny zdjęcie było doświetlane dwoma sabinkami i studyjną

Domyślnie

bardzo fajnie zaświecona zwłaszcza 2
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Dla mnie jedyneczka ma duży potencjał, ale nie do końca dobrze jest obrobiona. Bo na inne światło już za późno. Do tego coś nie tak z wyostrzaniem po zmniejszeniu. Ale podoba mi się cała kompozycja, kolory, poza.

Dwójka już mniej mi podeszła, głównie ze względu na skrót, w jakim pokazałeś modelkę. Gdzieś tu zaginęły jej proporcje. Oczywiście to również z powodu kreacji. Światło rzeczywiście dobrze zbalansowane, ale całościowo do mnie nie gada. Nie jest to ciekawe oświetlenie. Ani modelka z tego ujęcia, ani perspektywa też mi nie odpowiadają - szczerze mówiąc nie wiem, co by tu poprawić aby wzmocnić przekaz, ale dla mnie to nie jest jeszcze kompletne zdjęcie. Na trochę większym formacie makijaż powiek mógłby mnie chyba również niepokoić, a podkolanówki nad kolana dziwnie podzieliły nogi. Takie detale, ale razem się kumulują do zbyt dużej ilości "przeszkadzajek". No i nic właściwie mnie w tym zdjęciu nie zaciekawiło.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów