Szukaj
wiesz, ze fajny pomysł, mysle, ze nawet same odbicia bez oryginału tez dobrze by sie prezentowały.
Tylko musisz zadbac o staranne, jednolite tło. Cos jak na dwóch ostatnich.
Unikac torów i studzienek![]()
I'm not always right, but I'm never wrong...
Podoba mi się pomysł na zdjęcia.
Ale... zrób większe i staranniej kadrowane.
masz te pomysły. Masz świtne pomysły. Podoba mi się. Tytuł mi tu nie pasuje jedynie. Jest zbyt zwyczajny do tych niezwyczajnych kadrów z drugiej strony lustra.
Fajny pomysł, podoba się.
podpis niezgodny z regulaminem forum
Kochani bardzo dziękuję Wam za miłe opinie... seria ma inny tytuł i jest poczatkiem projektu, mam nadzieje rozwinąc temat realizaując kolejne kadry nie tylko z zakresu odbic w kałużach, ale także w szerszym rozumieniu teamtu odbić lustrzanych...
Fajnie, że pomysł sopotkał się z Waszym uznaniem. Mam motywację do kontynuowania teamtu\
Jeszcze raz bardzo dziekuję
zdjęcia dwa pierwsze sa jakby w jednaj serii, a dwa pozostałe z drugiej serii... myślę, że widać to gołym okiem...
Studzienka nie bez powodu jest w tym miejscu, w którym jest, a linia chodnika także miała tworzyć linię, nadac trochę rytmu (linia chodnika + linia przechodniów)... jak wiesz napewno, niekiedy trudno jest zaaranżowac miejską przestrzeń tak aby wszystko grało, dlatego tu jest widoczna moja próba wkomponowania pewnych niuansów w kadr... może nie zawsze udolna próba, ale jak wiadomo człowiek się uczy całe zycie...
3 najlepsza
na pierwszy rzut oka nie widac czy to obraz czy zdjecie
no i jak ktos wyzej pisal zobacz jak te zdjecia beda wygladaly skropowane na linni odbicia
Skontaktuj się z nami