Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie

wiesz, ze fajny pomysł, mysle, ze nawet same odbicia bez oryginału tez dobrze by sie prezentowały.
    Tylko musisz zadbac o staranne, jednolite tło. Cos jak na dwóch ostatnich.
    Unikac torów i studzienek
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Podoba mi się pomysł na zdjęcia.
    Ale... zrób większe i staranniej kadrowane.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez waldek Zobacz posta
    Podoba mi się pomysł na zdjęcia.
    Ale... zrób większe i staranniej kadrowane.
    Do tego w czarno-bieli i będzie elegancko.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

masz te pomysły. Masz świtne pomysły. Podoba mi się. Tytuł mi tu nie pasuje jedynie. Jest zbyt zwyczajny do tych niezwyczajnych kadrów z drugiej strony lustra.

Domyślnie

Fajny pomysł, podoba się.
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie ...

Kochani bardzo dziękuję Wam za miłe opinie... seria ma inny tytuł i jest poczatkiem projektu, mam nadzieje rozwinąc temat realizaując kolejne kadry nie tylko z zakresu odbic w kałużach, ale także w szerszym rozumieniu teamtu odbić lustrzanych...
    Fajnie, że pomysł sopotkał się z Waszym uznaniem. Mam motywację do kontynuowania teamtu \
    Jeszcze raz bardzo dziekuję

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Do tego w czarno-bieli i będzie elegancko.

Próboałam to zrobic w B&W, ale w momencie realizowania kadrów "widziałam" kolor i próby przerobienia w B&W w moim odczuciu są bezpodstawne...
    W serii jednak napewno znajda się zdjecia cz-b, ale z analoga... Wykonane już na poziomie obserwacji w skali szarości

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    wiesz, ze fajny pomysł, mysle, ze nawet same odbicia bez oryginału tez dobrze by sie prezentowały.
    Tylko musisz zadbac o staranne, jednolite tło. Cos jak na dwóch ostatnich.
    Unikac torów i studzienek
    zdjęcia dwa pierwsze sa jakby w jednaj serii, a dwa pozostałe z drugiej serii... myślę, że widać to gołym okiem...
    Studzienka nie bez powodu jest w tym miejscu, w którym jest, a linia chodnika także miała tworzyć linię, nadac trochę rytmu (linia chodnika + linia przechodniów)... jak wiesz napewno, niekiedy trudno jest zaaranżowac miejską przestrzeń tak aby wszystko grało, dlatego tu jest widoczna moja próba wkomponowania pewnych niuansów w kadr... może nie zawsze udolna próba, ale jak wiadomo człowiek się uczy całe zycie...

Domyślnie

3 najlepsza
    na pierwszy rzut oka nie widac czy to obraz czy zdjecie

no i jak ktos wyzej pisal zobacz jak te zdjecia beda wygladaly skropowane na linni odbicia

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów