kiedyś już wrzucałem podobny kadr, jednakże obrobiony na kolanie, nie byłem z niego zadowolony
teraz wrzucam wersje, której poświęciłem więcej uwagi - mam nadzieję zdecydowanie lepsza
zapraszam do komentowania
Szukaj
kiedyś już wrzucałem podobny kadr, jednakże obrobiony na kolanie, nie byłem z niego zadowolony
teraz wrzucam wersje, której poświęciłem więcej uwagi - mam nadzieję zdecydowanie lepsza
zapraszam do komentowania
mnie sie podoba
Jest ok a nawet bardzo ok
Stemplem bym ten samolot potraktował i ten pasek białego na dole ciachnął.
Kadr i obróbka podobają się.
Masz więcej z tego miejsca ?
Zdjęcia miło się ogląda wpada w oko, obróbka jest dobra podoba mi się.
|| D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||
biale obramowanie jest celowe, na czarnym tle nie widać efektu, zdjęcie w takiej formie poszlo do druku
odnosnie samolotu, są dwie szkoły, jedni by usunęli samolot, ja go zostawiłem i mi się podoba - de gustibus najwyraźniej
ewentualnie można by tam wkleić świnkę, jak kto woli
więcej mam, ale póki co nie pokaże![]()
Pink Floyd - Animalskręciłem się koło tego miejsca w Londku ale pogoda nie pozwoliła na bystre niebo... Ciekawe ujęcie.
Pozdrawiam. Martini
NIKON-owska pucha z dodatkami
podoba mi sie, tez musze sie tam wybrac
hmmmm...wyjątkowo paskudny budynek. Oblazłem go ze wszystkich stron i kadru ciekawego nie znalazłem - już lepiej iść do parku obok....
A co do zdjęcia to szerze i subiektywnie nic ciekawego - podlatuje lekkim HDR'em.....Londyn ma wiele ciekawszych miejsc![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
dzięki za komentarze, zarówno te przychylne jak i negatywne
@ Bartekkw, masz racje, cholernie trudny budynek do fotografowania, dla mnie samo miejsce jak i zdjęcie ma znaczenie sentymentalne, to na pewno wpływa na moją ocenę tego zdjęcia![]()
Skontaktuj się z nami