Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Gaduła

Domyślnie

2,5 b.pięknie pokazałeś jak go słońce wyzłociło - cały set dobry
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pol_t Zobacz posta
    a możesz coś więcej napisać?
    Widać obwódki wokół Gaduły, od rozjaśniania, szczególnie na 5. Zawsze trochę wylezie, ale wydaje mi się, że tutaj są zbyt widoczne. Trochę mnie to razi na CRT, ale zdjęcia same w sobie są bardzo przyjemne (1. i 5. naj).

Domyślnie

Albo mi się wzrok zrąbał, albo w nieodpowiednim monitorze te zdjęcia oglądam, według mnie poszło w ciemność … brak szczegółów, żeby nie było to spróbuje gawrony które karmię… na tle śniegu pstryknąć – kurde chodzi o to żeby było widać piórka, bo to są ptaki.
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Widać obwódki wokół Gaduły, od rozjaśniania, szczególnie na 5. Zawsze trochę wylezie, ale wydaje mi się, że tutaj są zbyt widoczne. Trochę mnie to razi na CRT, ale zdjęcia same w sobie są bardzo przyjemne (1. i 5. naj).
    ja nie widzę, ale pewnie to wina monitora i niewprawnego oka, wielkie dzięki za uwagi

Cytat Zamieszczone przez Zbysior Zobacz posta
    według mnie poszło w ciemność … brak szczegółów
    jak tak teraz patrzę to trudno się z Tobą niezgodzić, również dzięki za te spostrzeżenia, będę jeszcze próbował

Domyślnie

Ja tu nie widzę ciemności - są szczegóły. Widzę za to rozjaśnianie jak zaitsev.
    | D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
    Pozdrawiam Mateusz Cofta

Domyślnie

Rewelacyjne fotki.
    Jak już tomek61 wspomniał to trudne zadanie sfotografować kruka na śniegu, Tobie udało się to po mistrzowsku. Gratuluję
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

ujęcia i model świetne ale obróbka swoje zrobiła...
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wld Zobacz posta
    ale obróbka swoje zrobiła...
    mogę prosić coś więcej, najlepiej dużo więcej, może być na pw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pol_t Zobacz posta
    mogę prosić coś więcej, najlepiej dużo więcej, może być na pw
    najbardziej podoba mi się 1-ka - ujęcie + moment. Jednak wygląda, że ptak był wyciągany z cienia, gdyż jego czerń upierzenia jest poszarzała. Nie wygląda to naturalnie. Co prawda oglądam na laptopie i spojrzę jeszcze na tradycyjnym monitorze
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Ładna seria.
    Nie jest łatwo pokazać kruka na śniegu w słoneczny dzień - a Tobie się to udało i to z dobrym skutkiem.

Pozdrawiam
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów