Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Epic Dream

Oszczędny w słowach Awatar venomer
    Miasto
    Bydgoszcz/Warszawa/Gdańsk

Domyślnie Epic Dream

Modelka: Natalia Gacka
    We współpracy z 01model.eu

1*

2*

3*

4*
    Ostatnio edytowane przez venomer ; 19-12-2010 o 13:05
    Podpis niezgodny z regulaminem - komercja

Domyślnie

Zły dział, akt to to na pewno nie jest. A co do zdjęć...

Jeden i cztery powala. Dwójeczka byłaby MZ równie dobra ale odbiór psują mi cienie z lewej strony modelki. Trójka jako oddzielne zdjęcie dobra, w tym secie nie pasuje mi kompletnie, wywaliłbym ją stąd. Wielkie brawa za MZ idealne dopasowanie stylizacji do warunków fizycznych modelki. Jedne z ciekawszych zdjęć jakie tu ostatnio widziałem...

P.S. Rozumiem cel podpisu ale szkoda że jest i wali po oczach...
    Ostatnio edytowane przez FajaR ; 19-12-2010 o 14:29
    Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX

Domyślnie

1 i 4 są świetne bardzo dobre zdjęcia światło, modelka, kadry, przemyślany temat.
    Niestety 2 i 3 jakieś zupełnie nie udane w porównaniu do dwóch wyżej wymienionych odbiegają bardzo.
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

1 KA JEST FAJNA, ale ten strój stanowiący przecież integralną część tego zdjęcia stanowi też według mnie o jego słabości.
    Zobacz co się z nim dzieje, wiem że to naturalne, ale jednocześnie psuje efekt bardzo efektownych skrzydeł ich ułożenia.

Domyślnie

Super zdjęcia.

No i forma Natalii rewelacyjna - jak zawsze.
    Artystycznie oczywiście pierwsze, ale na 3-ce świetnie pokazane proporcje sylwetki.
    M. górnego grzbietu b. dobrze ukazane.

Domyślnie

3 bardzo ładna
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

3 najlepsza moim zdaniem, na pozostałych pomysły na tak, ale realizacja niedomaga. Doceniam też jedynkę mimo wad.

Domyślnie

Woooow, co to za mega umięśniona modelka.
    To siłaczka a nie modelka
    Szczerze to nie do końca podobają mi się te zdjecia, mimo, że robią wrażenie pod względem 'efektów specjalnych' i muskulatury dziewczyny ze zdjecia. Czegoś mi w nich brakuje, może odpowiedniego światła.
    Dunno.
    Ale sesja ogólnie imponujaca. Taka inna.

Uprawnienia umieszczania postów