Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Suwalszczyzna

Domyślnie Suwalszczyzna

Witam,

Przedstawiam zdjecia, ktore porobilam jesienia w uroczym miejscu blisko granicy z Litwa

1.

2.

BONUS

Wesolych Swiat Wam

Domyślnie

kadrowo ze wszystkich podoba mi się jedynka. wszystkie natomiast mz są nieostre. Wesołych Świąt
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

za kolega powyzej, jedyneczka prima kadr, ale wszystkie te zdjecia wolaja.....OBROBIC MNIE!!

Domyślnie

Wypada się zgodzić z przedpiscami, jedynka kadrowo bardzo fajna
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

A co jest takiego w nich złego?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bronzeeyes Zobacz posta
    A co jest takiego w nich złego?
    To, ze wygladaja jak prosto z puszki, nr dwa mis ei podoba bo lubie takie kadry i widze tam ciekawy temat, po odpowiedniej obrobce.....trzy jest odrobinke za szare jak dla mnie, troszke wiecej kontrastu bym dal a jedynka jak pisalem kadr super, ale warto sie pobawic, podrasowac kolory, urozmaicic te zielen, popracowac nad cieniami na drzewach i zrobic z tego majstersztyk 3D......jednyke zalecam powtorzyc przy wschodzie lub zachodzie bo miejscowka znakomita!

Domyślnie

A masz może coś zimowego stamtąd?

Domyślnie

Trójka jest dobra, ale - jak pisał już Greg - skontrastowałbym nieco i może zaryzykował małe podniesienie linii horyzontu. Kontrast zwłaszcza na niebie by się przydał. Jakaś połówka, czy coś...

Domyślnie

Jedynka jest hipnotyczna i sprawia wrażenie trójwymiarowości. Idealnie trafia w mój gust. Choć, jak już zauważył Grzegorz, lepsza obróbka by z pewnością tej fotografii nie zaszkodziła.

Domyślnie

Jedynka znakomita... Piekny kadr. Co do obrobki, hmm... mozna by... byle nie przedobrzyc.
    Pozostale dwa tez dobre... ze wskazaniem na 3jke.
    Pozdrawiam, Pawel

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów