Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Domyślnie Cap de Formentor

Kolejne zdjecie do ktorego podszedlem jeszcze raz.....
    Mysle, ze bylo warto...

Wersja 1400x608

I wersja poprzednia z pazdziernika 09 dla porownania jest tutaj

Domyślnie

Może kadrowałbym minimalnie bardziej w lewo - pięknie wyszło!
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Ładne miejsce ale troszkę wyszło jakby wzgórze było wklejone, troszkę nie naturalnie. Ale kadrowo mi sie podoba.

Domyślnie

Dużo sie nie zmienilo, ale widać ostateczny szlif, którego tamtemu zdjeciu zabrakło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quakerek Zobacz posta
    Ładne miejsce ale troszkę wyszło jakby wzgórze było wklejone, troszkę nie naturalnie.
    Wszystkie zdjecia z tamtad tak wygladaja, nie wiem co jest powodem, ale tak wyszly, "jak wklejone"....moze klimat ma taki wplyw

Domyślnie

Piekne miejsce. Faktycznie dziwnie wyglada to pod wzgledem swiatla. Jakby niebo i ziemia byly robione w zupelnie innych warunkach (jasnosc i balans jakby sie nieco nie zgadzaly).
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Piekne miejsce. Faktycznie dziwnie wyglada to pod wzgledem swiatla. Jakby niebo i ziemia byly robione w zupelnie innych warunkach (jasnosc i balans jakby sie nieco nie zgadzaly).
    Powodem moze byc to, ze te gory ktore ma za plecami byly cale w chmurach a slonce tylko lekko sie przebijalo przez chmurzyska....taki "softbox"

Domyślnie

Mnie tam nie było ale ja to widzę zupełnie inaczej... 3-4 kadry z drogi. Mniej więcej takie same proporcje zdjęcia ale z drogą w kadrze, tak by ta droga z tymi zawijasami w tle prowadziła do latarni. Tak jest ciekawie ale mam niedosyt.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Mnie tam nie było ale ja to widzę zupełnie inaczej... 3-4 kadry z drogi. Mniej więcej takie same proporcje zdjęcia ale z drogą w kadrze, tak by ta droga z tymi zawijasami w tle prowadziła do latarni. Tak jest ciekawie ale mam niedosyt.
    Wiem, moja wina i tez tego zaluje, a swoja droga odezwij sie na gg!

Domyślnie

Przekadrowanie wyszło korzystnie Grzesiu
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów