Szukaj
troche malo subtelny ten kabelek, ale i tak o niebo lepszy od poprzedniej wersji.
侍
Miał ktoś kontakt z takim gripem? Jeszcze mam Canona 300 + oryginalnego gripa i jestem z niego bardzo zadowolony, ale nie wiem czy taki kabelek do mojej przyszłej D70s nie będzie źródłem frustracji, mam wrażenie, że co chwile będe o niego łapa zachaczał.
Gamling, a co to za diodka czerwona na froncie gripa? Bardzo jestem ciekaw
Dziś wieczorem go kupujęTo będzie mój pierwszy kontakt z foto-tip przez stronę www - nie mogę się doczekać
Mam nadzieje że będzie równie sympatycznie jak przez Allegro
Ps. Czy mógłbym poprosić o wysokość (+- 0.5 cm) tego gripa?
Dziękuję z góry![]()
Ostatnio edytowane przez pilon ; 09-01-2007 o 20:13
Pozdrawiam, Kuba
witajcie.
Orientuje się ktoś czy Nikon ma w planach zrobienie oryginalnego gripa do D70s?
Czy ten grip delty ma coś oprócz spustu? MB-d200 ma pokrętło i coś jeszcze ale tam jest połaczenie przez styki z body. Czy jest też oryginalny grip Nikona do d70s?
pozdrawiam
NIKON...
Zapewnie nie ma w planach, bo body do D70s nie ma gniazda, którym Nikon mógłby się pochwalić robiąc prawdziwie funkcjonalny (bez kabli lub IR) grip. Więc cieszmy się tym co jestPoza tym linia 70 i 70s zanika powoli co widać po cenach... No i nadeszła era D80
![]()
Pozdrawiam, Kuba
Witam
Ciezko cos z tymi gripami do D70s, ten kabelek dla mnie to beznadzieja, zbyt duzo podrozuje i nie mial bym czasu na podlaczane kabelka albo jescze by sie wypial, pytanie.... czy grip z nikona d80 pasuje do d70s, prosze o odpowiedz, dziekuje. Udanych profili. wojtas
jezeli chodzi o ten kabelek to nawet go nie odlaczam - nie mam takiej potrzeby ...
wkladam aparat z gripem do plecaka albo go z niego z nim wyjmuje ...
musi byc jakis kompromis - trzeba bylo w jakis sposob polaczenie z pionowym spustem
nie wiem czy Ci pomoge w wyborze - ale kabel w niczym nie przeszkadza a ergonomia z gripem a bez to niebo a ziemia
Skontaktuj się z nami