Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 187

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

troche malo subtelny ten kabelek, ale i tak o niebo lepszy od poprzedniej wersji.

Domyślnie

Miał ktoś kontakt z takim gripem? Jeszcze mam Canona 300 + oryginalnego gripa i jestem z niego bardzo zadowolony, ale nie wiem czy taki kabelek do mojej przyszłej D70s nie będzie źródłem frustracji, mam wrażenie, że co chwile będe o niego łapa zachaczał.

Domyślnie

Gamling, a co to za diodka czerwona na froncie gripa? Bardzo jestem ciekaw
    Dziś wieczorem go kupuję To będzie mój pierwszy kontakt z foto-tip przez stronę www - nie mogę się doczekać
    Mam nadzieje że będzie równie sympatycznie jak przez Allegro
    Ps. Czy mógłbym poprosić o wysokość (+- 0.5 cm) tego gripa?
    Dziękuję z góry
    Ostatnio edytowane przez pilon ; 09-01-2007 o 20:13
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie grip

witajcie.
    Orientuje się ktoś czy Nikon ma w planach zrobienie oryginalnego gripa do D70s?
    Czy ten grip delty ma coś oprócz spustu? MB-d200 ma pokrętło i coś jeszcze ale tam jest połaczenie przez styki z body. Czy jest też oryginalny grip Nikona do d70s?
    pozdrawiam
    NIKON...

Domyślnie

Zapewnie nie ma w planach, bo body do D70s nie ma gniazda, którym Nikon mógłby się pochwalić robiąc prawdziwie funkcjonalny (bez kabli lub IR) grip. Więc cieszmy się tym co jest Poza tym linia 70 i 70s zanika powoli co widać po cenach... No i nadeszła era D80
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek B. Zobacz posta
    (...) Czy jest też oryginalny grip Nikona do d70s?
    pozdrawiam
    Nie ma i na 99.999999999999999% nie będzie, jak już wyżej pisałem...
    Pozdrawiam, Kuba

Oszczędny w słowach Awatar Wojciech
    Miasto
    Wrocław/Gdynia / Ś-cie

Domyślnie

Witam
    Ciezko cos z tymi gripami do D70s, ten kabelek dla mnie to beznadzieja, zbyt duzo podrozuje i nie mial bym czasu na podlaczane kabelka albo jescze by sie wypial, pytanie.... czy grip z nikona d80 pasuje do d70s, prosze o odpowiedz, dziekuje. Udanych profili. wojtas

Domyślnie

jezeli chodzi o ten kabelek to nawet go nie odlaczam - nie mam takiej potrzeby ...
    wkladam aparat z gripem do plecaka albo go z niego z nim wyjmuje ...
    musi byc jakis kompromis - trzeba bylo w jakis sposob polaczenie z pionowym spustem

nie wiem czy Ci pomoge w wyborze - ale kabel w niczym nie przeszkadza a ergonomia z gripem a bez to niebo a ziemia

Domyślnie

W necie znalazlem cos takiego:

zdjęcia z harbortronics.

Tak sie zastanawiam czy czasami sobie takiego nie skombinowac , zdecydowanie chyba bardziej dyskretny niz ten deltowski, bo z tego co widze pasowalbym do naszego grip'a.

A gripa w Foto-Tipa - goraco polecam
    D7200

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów