Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: D300s padł

Domyślnie

To czysty przypadek i tyle d300s jest swietny i z tego co rozmawiam po znajomych niezawodny moze miales pecha i tyle. Czasem tak bywa niestety
    Nikon D700 D300 24-70 2.8 50.1.4G
    http://www.ajphotography.pl
    Fotografia Ślubna i Okolicznościowa.

Domyślnie

ajphotograpy, że d300 to dobry aparat nie musisz mnie przekonywać. Właśnie między innymi dlatego go kupiłem.
    Ale do rzeczy.
    Wczoraj odebrałem aparat z serwisu.
    Ogólnie wrażenia jeśli chodzi o obsługę mam bardzo pozytywne. Naprawa szybka, a i serwisanci mili i przyjemni. Jedynie kwota usługi trochę wysoka. Ale cóż.
    Co do przyczyny usterki, otrzymałem odpowiedź: "Wie pan, my jesteśmy od usuwania usterek a nie diagnozowania przyczyn". Więc wiem, tyle ile przed naprawą. Sprzęt musi być dublowany, bo to tylko sprzęt.
    Kończąc temat pozdrawiam wszystkich, życząc bezawaryjnego 2011.

Domyślnie

A ja kupilem D300 tydzien po premierze, zrobione grubo ponad 90.000 klatek, we wszystkich mozliwych warunkach atmosferycznych, kilka razy upadl, raz zalany i wysuszony, raz przez 4 godziny pokryty sniegiem, i ze wszystkich aparatow jakie posiadalem i posiadam jako jedyny nie wskazuje zadnych sladow zuzycia, nie rozumiem wszystkich zalow uzytkownikow apropo gum, migawek, blokad itp itd, a jedyne do czego mozna sie przywalic to "lzejsze" mocowanie obiektywu niz w innych modelach przez co dostaje sie od cholery paprochow, nie przeszkadza przeczyszczenie raz na miesiac, toyoty tez sie psuja ale procentowo nadal najmniej awaryjne samochody, zalezy jak sie trafi. Pozdrawiam
    D3s + D300

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów